A tím "nevhodná" myslím i slova jako "pomalý", "neschopný" atd. Jsou instituce, kde se musí jen chválit.
Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A tím "nevhodná" myslím i slova jako "pomalý", "neschopný" atd. Jsou instituce, kde se musí jen chválit.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
danhard píše:Je to jen prodávání iluze, je tam věta, že to dojde "zpravidla" druhý den.
V pátek a v pondělí jsem poslal další tři doporučená psaní (obyč) - doručena všechna v následující pracovní den.
Chtěl bych znát tvůj názor na to, jestli se zaplacením expresního příplatku pravděpodobnost doručení v následující pracovní den
a) zvýší
b) neovlivní
c) sníží.
Potřeboval bych něco zítra poslat, a příjemce to fakt potřebuje pozítří...
V obchodních podmínkách se uvádí, že neoznačená zásilka se bere jako ekonomická, na webu pošty je ale už, že ekonomická musí být označena EK a prioritní D+1.
A na přepážce to pošlou automaticky prioritně, když to nemáš označené nejsi dostatečně rychlý.
Když už tam vyskočí cena, tak řekne, že už to nejde změnit
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Budeš si muset pořídit poštovního holuba.
- tomasjedno
danhard píše:A na přepážce to pošlou automaticky prioritně, když to nemáš označené nejsi dostatečně rychlý.
Musím se zastat slečny na přepážce. Zeptala se mě, jestli ekonomicky nebo prioritně. A když sem se jí zeptal jestli prioritně znamená do druhého dne, tak mi upřimně odpověděla, že to jenom zvětší šanci
- tomasjedno
- tomasjedno
- tomasjedno
I když nám bylo dáno za úkol lidem tu změnu v doručování vysvětlovat a ptát se jich, jakou variantu chtějí, bylo to mnohdy, jako když člověk mluví do vrat.
Takže jsem od toho upustil a pokud si člověk výslovně neurčí, prostě dávám automaticky ekonomickou variantu. Je to bez stresu z vysvětlování, proč je najednou dopis dražší, když na jiné poště to měli levnější, případně bez stížností, pokud bych nasliboval doručení D+1 a ono to došlo D+5. Tož tak asi.
Už tak v těch poštovních službách lidi mají hokej, takže mi chodí s balíkem a vyplněným podacím lístkem a když se jich zeptam, jak to chtějí poslat, všichni to chtějí "vobyčejně". Když jim na to odvětím, že v tom případě nepotřebují podací lístek, musím jim pak vysvětlovat, že obyčejně je skutečně obyčejně. A že to prý zase ne, atd. atd.
Do toho ještě nějaké dvojrychlostí doručování, už je nad mozkové schopnosti místních venkovanů.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A vůbec, kolik stojí stejnej doporučenej?