To si jenom myslíš. U aukcí když uděláš svůj první příhoz, tak to Aukro prodávajícímu nahlásí a přímo ho vyzve, aby si skoukl hodnocení přihazujícího a pokud se mu nelíbí, aby mu zakázal příhozy. A tvůj příhoz může prodávající kdykoli zrušit.Habesan píše:Kupujícímu může být putna jaké má (on kupující) hodnocení, zaplatí a má koupeno.
Skúsenosti s Aukrom
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Prodával jsem bedny (Videoton) a v poslední minutě přihodil nějaký ten "Client xxxxxx" s jedním kladným komentářem. No naštěstí zaplatil a proběhlo to dobře, ale v tomto případě bych tahal za kratší konec provazu já. Jemu je buřt nějaká reputace.
Nechcete si prihodiť?
https://aukro.cz/velky-legendarni-radio ... 6970015134
Habesan píše:Ebay se snaží, aby kupující a prodávající nemohli být v kontaktu jinak, než přes Ebay. Navzájem mezi nimi skrývají jejich e-mailové adresy.
Aukro to dělá přesně naopak. Když někomu napíšu vzkaz přes Aukro, přijde mu e-mail a v něm je jako jediná adresa pro odpověď můj e-mail, nikoliv Aukro.
Dotazy na prodejce už půjdou nově jen přes aukro,zjistili že jim utíkají prachy z provizí
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem hezkého stříbrného s černými knoflíky za 1200,- Kč; samozřejmě, kazeťák mrtvola, ale jinak pohoda, krásná anténa, nežlutá záda.
- tomasjedno
P.S. A koukám, slovíčko 🤐 už spadlo taky do filtrace, tak ho napíšu radši na plnou hubu ...
A kutilmile - nelituju tě