Poradíte s výběrem telefonu?
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Poradíte s výběrem telefonu?
Servisák mi řekl že to bude dělat baterie, dali jsme zbrusu novou a stejná situace takže baterkou to není. Dneska mi řekl že v mobilu přehráli soft (tím asi smazali veškerá data, kontakty, moje chyba, neuložil jsem si je) a dělá to stále takže asi nový telefon nebo syn mi poradil na Aliexpress že prodávají celé desky do mobilú.
Nyní stojím před dilemou zda koupit nový mobil (ale otázka jaký neboť jak jsem kouknul na nabídky tak mi jde hlava kolem), nebo nechat ten starý opravit. Poradíte mi prosím?
Teď si zvykám na Huawei nova 5T mám ho tedy třetí týden, ale přesypání 902 kontaktů i veškerá nastavení proběhla bez problémů za pár minut. Má teda víc funkcí než vystřídali všivhni naši ministři dohromady, s některými se teprve seznamuji některé patrně nevyužiji vůbec.
Asi proto, že každou spuštěnou aplikaci po použití zavírám, nabíjím právě teď teprve potřetí, takže mi vychází na jedno nabití 5 dnů 18 hodin průněr. Slušná mašinky, řekl bych.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Výběr dotykových pro 2 karty a paměťovou do 5 tisíc: https://www.tsbohemia.cz/mobily-a-table ... 20%2B%20sd)&stipricetotfrom=199&stipricetotto=4859&
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Paměťovka budiž, když se nyní dívám na ty kapacity telefonu.
Zbytečná citace celého předchozího příspěvku vymazána.Viz PRAVIDLA, odst.4e) a 4f)
Hill
Co se tyka afery Huawei. I kdyby veskere me hovory a sms odesilali nekam do Ciny kde by je kontrolovali tamni STBaci, je mi to celkem ukradene. Rozhodne mne sere vic nas mistni STBak, ktery si udelal ze statu firmu a ma tak pristup prostrednictvim operatoru k veskere me komunikaci, at uz mam Huawei, nebo cokoliv jineho
Ale na nove Huawei pozor, nemaji podporu google, coz z nich v nasich koncinach dela nepouzitelne zarizeni.