Vrtání do překladu - čím a jak?
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Dostal jsem radu raději přilepit lištu Mamutem. Např. Mamut glue crystal. Nechtěl jsem to kvůli určité "nerozebíratelnosti spoje", ale vzhledem k riziku poškození překladu to možná (zatím nevím) udělám.
Jsou k tomu nějaké (negativní) zkušenosti? Obávám se, že až závěs omrzí nebo se něco rozbije, utrhnutí lišty bude znamenat ošklivé poškození omítky.
Bude to držet na malbě Primalexem? Nebo ho musím oškrábat na čistou omítku ? Jsem zase na začátku.
http://elektrotest.cz/files/videa/pipak.mp4
To je motání jablek s hruškama. Energie úderu je snad v Joulech a ne v kilogramech. Takovou volovinu vymysleli určitě zedníci. To je jako udávat sílu hydraulického válce v tunách a ne v Newtonech respektive kN.EKKAR píše:Na TyTrubce možná, v reálu jedině SDS vrták a aspoň 3-kilový vrtací kladivo (ty kila neurčujou váhu, ale energii úderu na vrták).
To je fakt motání. Zkus v obchodě kecat o Newtonovi a budou se na tebe dívat jak na deboše.Sandal píše:To je motání jablek s hruškama. Energie úderu je snad v Joulech a ne v kilogramech. Takovou volovinu vymysleli určitě zedníci. To je jako udávat sílu hydraulického válce v tunách a ne v Newtonech respektive kN.
Anglosaský systém je samo o sobě kapitola, ty jejich palcový zlomky (kde se stejně v nejmenších hodnotách uchyloujou k desetinnému systému).