Zobrazeni delky vyzvaneni

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
termit256

Zobrazeni delky vyzvaneni

#1 Příspěvek od termit256 »

Existuje nejaky dialer (aplikace na vytaceni cisel) ktery zobrazuje delku vyzvaneni u neprijatych hovoru? Abych rozlisil ruzne prozvanece nebo lidi co se spletli od tech co opravdu neco chteli a nevolal jim zbytecne zpet.
Osmdesat

#2 Příspěvek od Osmdesat »

Spíš než vytáčeč bych hledal nějaký logovač hovorů (call logger), jsou jich spousty, ale asi ne každý ukazuje trvání vyzvánění. Namátkou jsem našel tohle, ale otestováno to nemám, takže neručím za jeho funkčnost ani neškodnost. Podle popisu to bude přesně to, co hledáš.
pocitujlasku

#3 Příspěvek od pocitujlasku »

Mne na mobile u zmeskanych hovorov ukazuje kolkokrat zazvonil.
No vidis, a tak si sa bal
misocko

#4 Příspěvek od misocko »

zdedil som po dcere nejake 2 sim-kove lenovo a to mi ukazuje dlzku zvonenia v zaklade. nemam na to ziadnu apku
Lenovo K33a42
vrky

#5 Příspěvek od vrky »

Můj letitý Huawei P 9 lite to ukazuje.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od workhard »

Xiaomi RedMi 4A taky.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ZdenekHQ »

Kdykoliv máte půlsekundové vyzvánění z noname čísla, očekávejte v blízké době telefonát s výhodnou nabídkou od přemnožených povalečů, co chtějí investovat vaše peníze ve svůj prospěch. S upozorněním, že oni za nic neručí, ale provize se platí vždy.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Anebo to je volání z nějaký země daleko za horizontem, kde jsou levně umístěný vytáčecí automaty a když odtud volající číslo zvednete, automaticky vám to začne strhávat prachy za spojení s bonusovou krutě placenou linkou. To samý když jste zvědaví a zavoláte zpátky. Už mi takhle volali z Alžírska, z Mali, z Angoly a z dalších zemí Afriky, poslední dobou někdo volal asi 3x ze Samoi - vždycky se stačí podívat na číslice za znakem (+) a nechat si ověřit mezinárodní volačku.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:Anebo to je volání z nějaký země daleko za horizontem, kde jsou levně umístěný vytáčecí automaty a když odtud volající číslo zvednete, automaticky vám to začne strhávat prachy za spojení s bonusovou krutě placenou linkou

Ale kulový. Když zvedneš hovor z ciziny, neplatíš nic. Tihle podvodníci hřeší na to, že ty zavoláš zpátky.
EKKAR píše:Už mi takhle volali z Alžírska, z Mali, z Angoly a z dalších zemí Afriky, poslední dobou někdo volal asi 3x ze Samoi

A tys jim to nezvedl? Doslechli se, že víš všechno a všemu rozumíš, tak prostě chtěli jen poradit. Pak nemá být Afrika tam, kde je.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“