Padělky SD karet - china eshop
Moderátor: Moderátoři
Padělky SD karet - china eshop
Koupil jsem "LEXAR 256GB 633X cena 230kč. Zasunul do čtečky ntb a provedl test rychlost. Trvalo to nějak dlouho a výsledek nezněl pěkně. Možná hw slot na prd. Koupil jsem čtečku na USB3, rychlá čtečka se vždy hodí a že test provedu doma na usb3. Ale nechtěl jsem čekat až na večer a tak jsem test provedl na USB2.0 Výsledek posuďte sami. Abych dílo dokonal našel jsem starou 2GB kartu kingston. Když jsem koukl na výsledek a provedl srovnání tak se mě udělalo trochu mdlo. Hodnocení produktu na tom w.h je 12, 11 dalo 5 hvězd, dvanáctý jsme dal 1 a přiložil výsledek co vidíte zde. Nula hvězd asi nejde.
Opravil jsem to.
Na ověřen velikosti mám soft ale psal že to bude trvat přes 8 hodin. Udělám ten test tedy přes noc.
Jak na reklamaci u wish nevím, koukal jsem do podmínek a píšou vrátit zboží na vlastní náklady a refund. Musím pohledat na netu.
Edit: Tak proces refund proběhl velmi rychle. Kartu si mohu nechat a peníze pošlou na paypal-moji kartu. Je tam nějaký automat.
Lexar 633x (A1 U3 V30) jsem kupoval v kapacitě 64 GB a vůbec není špatná.
Přkládám screenshot (+ karty Kodak 128 GB). Obě karty testem h2testw samozřejmě prošly
Čtečka sice USB 2.0, ale to je docela fuk vzhledem k rychlosti čtení většiny paměťovek, ALE:
1) Nástroj F3 okamžitě hlásí, že je poškozená
2) Nástroj GNOME Disk Utility při testu rychlosti - nebylo možný zapsat jedinej bajt (ani čímkoliv jiným v systému), čtení: prvních asi 6% rychlost kolem 20M/s, pak až do konce 1M/s. Samozřejmě těžko říct, co to kde četlo.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
U nás máš záruku 2 (nebo i 3 roky).
Dražší věci teď kupuju přes ČSOB kreditku, kde je
záruka rozšířena o 1rok