Podivná chyba v MPLABu
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Podivná chyba v MPLABu
Zkoušel jsem i založit novej projekt a do něj naimportovat původní netknutý soubory ze starýho a je to úplně stejný. Jakmile dám kompilaci, strašně naroste velikost a hotovo. Zdrojových souborů jsem se ani nedotknul. Nechápu, co se děje. XC8 kompiler se taky měnil z 1.38 na 2.1.
Netuší někdo co s tím?
Dík
- Zkus stáhnout nějaký jednoduchý příklad od Microchipu z jejich AN a zkompilovat. Zda ti to bude dělat stejný problém.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím asi nejdřív kouknout na ty parametry, co psal bdn. Pak nahraju tu starší XC8 a uvidíme. Když nic nepomůže, tak napíšu úplně jednoduchej program na testy a budu do něj přidávat části toho mýho, někde to možná pak významně nabude a budu alespoň vědět, co se mu kde nelíbí. V nejhorším mám schovanou tu starší verzi, kde jsem to rozepsal.
Ono to i přes tu velikost v podstatě funguje, jen z nějakýho důvodu blbne čtení z EEPROM, to musím ještě vyzkoušet, kde je problém. Možná to s tím vůbec nesouvisí.
Jinak je to MPLAB X a musím teda říct, že i když mi celkem vyhovuje, má to nějaký mouchy. Občas háže nesmyslný chyby v kódu třeba a jiný. Na webu je těch much popsaných dost.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
config.gif- config
- (36.22 KiB) Staženo 251 x
Když jsem nainstaloval staré verze z dob XP - programátor pickit 3.1 nebo mplab 8.9, tak ty je vidí a pracují. Asi se po nějakém win updatu někde něco podělalo......