U tohoto videa není mnoho co by překvapilo. Jsou to povedené stařenky a držáky. Před pár dny jsem se ale docela zapotil i když jsem jich opravil taky dost. Jak jsem v úvodu napsal, nic co by nebylo mimořádné. Samá klasika, mode vyletovat a opravit nebo dát nový, promazat, řemínek a maximálně je problém s prasklou řemeničkou na kapstanu. Tentokrát ale i pro mě překvapení. Po zapnutí se na displeji oběvilo zmatečné zobrazení. Nic nešlo nastavit, nic nereagovalo a pokus o vložení kazety vykazoval opačný chod! Jakoby to chtělo vyhodit kazetu ještě jednou. Mode př. byl nový a mechanika OK. Problém byl v tranzistoru na pozici Q8A1 A933 na předním panelu u displeje. U kondenzátoru 1000 mikro. Nahradil jsem ho A1015. Co jsem neopravil je VF část tuneru. Nenaladím jedinou stanici. Pokud by snad někdo měl nápadík, budu vděčný.
Dostáva kanálový volič (plechová krabička s anténnym vstupom a výstupom) správne vadiace napätie. kludne to môžu robiť aj elyty okolo obvodov ladenia. ak to má DTS tak to je ešte večšia mrcha.
Budu-li moci, tak nepřijdu, ale nebudu-li moci, pak určitě přijdu