Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Zdravím přispívající . Ještě cca před rokem byla na YT relace o vyplnění "kartičky" pro babettu . Nemá někdo nahráno ? NEMÁM zájem o diskusi na toto tema . Víc než na 100% stačí tento návod , je tam vše , ale asi to někdo napadl ....
Nechceš to viac priblížiť, o akú kartičku? Techničák? Tých videí na tému Babetta je tam hafo. Mohlo to byť v rámci videa o renovácii a pod. Sú dovolenky, máme čas si to popozerať, možno nájdeme
No právě . Již když se zeptáš jakou kartičku je evidentní , že nemáš páru . Toto bylo specielně jen video na vytvoření vlastně nových papírů na babettu . Určitě to bylo trochu mimo úřední cesty . Právě , že už jsem hodně hledal a nenalezl . Ale někdo to může mít v archivu . Některé složky určitě mají , ale od nich to nedostanu . Nejhorší je , že jsem si nepoznačil ani autora . však je čááááás ....
Bobo odpustí že zde diskutuji ale pro provozování Babetty tohle nepotřebuješ. Babetta nepodléhá registraci. Pouze je třeba platit povinné ručení na výrobní číslo ze štítku.
Pokud potřebuješ kartičku z jineho důvodu, omlouvám se za OT.
Přesně tak. Já mám babče dvě a jenom od jedné mám takovou knížečku. Sám jsem si tam dopsal změnu majitele. Platím povinné ručení podle čísla rámu. Jenom jednou mě zastavili poliši a podle čísla rámu se díval někde do svého mobilu jestli není v pátrání. Jinak s ptal jaký mám k tomu doklad a já mu řeknul, že to nepodléhá registraci takže k tomu žádný doklad není. A bylo to.
Přílohy
Fotografie-0777.jpg
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Zdarec, souhlasím s Termitem256, koupil jsem Babettu a jak píše termit požádal jsem o kartičku, mám ji, a na základě této kartičky mně bez problémů
na pojišťovně vyřídili zákonnou pojistku, takže není co řešit.
Jarda
Zase nám tu někteří uživatelé šíří informace, které jsou v rozporu s realitou.
Na stránkách Motomax.cz je možné požádat o duplikát dokladů k Babetě.
A doporučuji na jejich stránkách kliknout na červené ZDE , kde celá problematika je jasně vysvětlena.