Tam jde o vzdušnou vlhkost, která kondenzuje až po expanzi když vzduch vylítne z trysky. Někdy se totiž dosáhne rosného bodu a to je potom zle. Na to existujou vymrazovačky ale to je docela drahej špás. Já kupoval rozbitou japonskou za pár tisíc a přestavěl jsem ji ze 115V na 230 a přešel z R12 na R134a. Funguje to teda skvěle. Při lakování co chvíli vyteče asi deci vody.keemo píše:Mame v kanclu maly dvoupistovy s nadobou urceny pro airbrush a ten ma na vystupu odkalovaci nadobku a nic neprska...
Kompresor na ofukovanie
Moderátor: Moderátoři
-
petrfilipi
Ked ho necham zapnuty, tak zacne pri poklese na 6 bar tlacit a da sa fukat dlhsie - postupne ale tlak klesa. Kedze sa kompresor dost zohrieva, tak je vhodne ho nechat po case chvilu oddychnut.
Skusobne som vyfukal PC - funguje to vyborne.
Ziadnu vodu vo vyfukovanom vzduchu som si nevsimol.
Je to lepšie ako nosť potápačskú bombu z pivnive do bytu a nazad to fakt napadne len blbečka .
rnbw píše:Blbecek je asi niekto iny. Ja uz kompresor mam a ta 4l flasa je urcite lahsia ako kompresor.
Nojo, náš chytrolín Oravan neví, že flaška 4 litry na 200 barů může mít hmotnost jen 4 kg a je v ní 800 litrů naprosto čistýho a při expanzi suchýho vzduchu a nebo taky třeba dusíku nebo argonu. To žádným kompresorem nevyrobíš. Navíc jsem ji koupil za 150 kaček z armádních přebytků a nafoukání mě stojí pytlík kafe. A každej nemůže rámusit po večerech s kompresorem.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
-
petrfilipi