Přelomový rozsudek?
Moderátor: Moderátoři
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Kdybych to mel na dotykaci, tak jen jednim tuknutim prstem na ukazatel nastavim rychlost bez zkouseni a tipovani.
Ale prohrabavat nejakym menu bych se k tomu fakt nechtel, muselo by se to zobrazit po zapnuti steracu packou a zustat na displeji do jejich vypnuti. Nevim jak je to v te tesle udelane, nejel jsem v tom aute.
Michal22: Ty tvarem definovana tlacitka maji vyznam pokud je jich tak deset. Podivej se na fotku ovladaciho panelu CNC stroje co jsem tu dal o dve stranky zpet. Pri podobnem poctu cudliku na palubni desce by ti nejake tvary byly prd platne a byl bys za dotykac vdecnej.
Teď jezdím s renaultem thalií co má cyklovač s jedním pevně nastaveným intervalem, taky to jde.
Co se týká instalace dotykových displejů do aut, taky si myslím, že je to 3.14čovina a štelování řidičem za jízdy by mělo být v zákonech postavené na roveň moblování.
EDIT:
Tenhle článek je zajímavý:
https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirku ... cirkus_nef
Treba jako:
Tlacitka na zapnuti klimy na maximum a vypnuti vetraku - je rychlejsi otocit enkoderem regulace otacek vetraku doleva nebo doprava nez hledat prislusne cudliky
Tlacitko na synchronizaci nastavovani teploty u ridice a spolujezdce - naco???
Nastaveni adaptivnich tlumicu - neni mez tim zadny patrny rozdil a stejne se stupen nastaveni zobrazuje na displeji, takze ne nej musim cumet.
Vypnuti automatickeho zabrzdeni kdyz stojim v kopci - proc bych mel chtit tuhle funkci vypinat?
Regulace podsviceni palubni desky - nastavim jednou a pak uz do toho nehrabu
Enkoder na rucni ladeni radia - no comment
Kdyz nekdo neni schopnej ovladat dotykac za jizdy, at to proste nedela nebo si takove auto nekupuje. Jsme snad svepravni lidi.
Ty neodvadi pozornost?
Je to cele nesmysl. Ridic mej jet tak, aby zvladl ridit a basta. Kdyz nekdo pri jizde nezvlada obsluhovat dotykac, tak to delat nema. Uplne stejne jako kdyz macka nejake cudliky. Ze ma starsi generace problem s novymi technologiemi je obecne znamy fakt, tak tomu proste musi prizpusobit styl jizdy
Zase jedna blbost, mě třeba omezuje ve výhledu šmidlání stěračů, při dlouhý cestě v dešti mě to přímo sejří.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A proč? Kdo se potřebuje stále dívat na navigaci a na cestu zároveň? Když už tu navigaci potřebuji, tak mi stejně všechno odkecá. No a kdo to nezvládne, tak si má zastavit, podívat se a jet dál.MiraSt píše:A to nikdo nezmínil navigaci (vestavěnou). To je ošetřené jak abych se díval na navigaci a současně na cestu?