Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Tady je to na houby, co vylezlo, chytlo okamžitě plíseň...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zdravím.
Dneska jsem při sekání trávy narazil na tohle Netušíte někdo co to může být? Po houbách to voní, ale nic co bych znal mi to nepřipomíná. Nevím jestli náhodou, ale ten kopeček hned vedle je velké mraveniště.
Potkal jsem na Šumavě (Klatovsko, v sušším lese, cca 750 m vysoko) tuto houbu. Neznám. Jediné, co mi napadlo že by mohla být je muchomůrka císařka, ale ta je prý hodně vzácná. Znáte to někdo?
Nesebral jsem to a nechal na místě Jinak tam rostly houby hodně, hříbky. Mít kolečko, tak ho mám během dvou, tří hodin plné. Takhle jen batoh, poněvadž jsem nešel na houby.
@kaja4: Navařit falešnou dršťkovou. Tady to taky roste jen na jednom místě.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]