Blok varné desky whirlpool AKT 8090/NE

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Blok varné desky whirlpool AKT 8090/NE

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Po výpadku proudu svítí na plotně všechny výkony na 8 s tečkou za ní i rodičovský zámek a na nic nereaguje . Poradí někdo možnost odblokování , či je to poukázka poslední cesty ? děkuji
ještě číselný kód 859408001000
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Takze svietia vsetky segmenty displeja?
To vyzera akoby nebezal procesor. Najprv skusit odpojit a pripojit znovu. Potom skontrolovat napajanie procesora a jeho reset.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

To je u kámoše , jen mi volal , zda nevím , sdělil jsem mu , že nevím , ale že se zeptám zkušených . Vypnuto to měl přes noc a ráno stejné . Na rst to bude mít uvnitř čudlík , nebo dle DS ? U nastavovacích "bodů" svítí všude ta 8ka s tečkou + dětský . Osobně jsem to neviděl . Je to vedle ve vsi .
sr71

#4 Příspěvek od sr71 »

tlačítko na reset nejspíš uvnitř nebude (alespoň já jsem ho v těchto spotřebičích nikdy neviděl), možná ještě zkontrolovat elyty na té desce uvnitř
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Odešlo při přerušení dodávky proudu . Alespoň to tvrdí . Předpokládal bych , že se resetuje při připojení proudu .
KUBO

#6 Příspěvek od KUBO »

„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
BOBOBO

#7 Příspěvek od BOBOBO »

Martine děkuji , udělám si výlet na pivo .
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Došlo na "Dálkový výslech" a novina . Po dotyku odemčení zhasne , nejspíše diagnostikuje a rozsvítí kontrolky všech ploten , nemá timer , takže jediná číslovka ukazuje tu 8. . Je to výsledek samodiagnostiky ? Děkuji
vasekpetr1

#9 Příspěvek od vasekpetr1 »

Bobo, má ten příběh nějaký konec? Mám u kamoše něco podobného na stejné desce - po uvedení pod napětí se rozsvítí všechny segmenty a zámek tlačítek, zřejmě proběhne diagnostika, segmenty zhasnou, zůstane jen svítit ledka u zámku a na dotyk nic nereaguje. Po asi půlminutě si deska "pípne", ale s ovládáním žádná změna. Reset vypnutím napájení nepomáhá, na svorkovnici je 3x240V (přivedeny všechny tři fáze plus nula a PE).
BOBOBO

#10 Příspěvek od BOBOBO »

Bohužel...
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“