Dobrý deň. Asi zle hľadám na webe, ale nedarí sa mi nájsť LED odsvietenie na uvedený model TVP. Môhol by som niekoho poprosiť, kto ich už menil, o uvedenie typu LED pásov do tohoto modelu TVP Ďakujem.
Naposledy upravil(a) rolis7 dne 26 srp 2020, 06:31, celkem upraveno 1 x.
To xxxe: Ďakujem za upozornenie. Mal si pravdu model má byť správne Philips 32PFL3188H/12. Týmto sa všetkým ospravedlňujem za uvedene nesprávnych údajov o TVP.
Tak som TV rozobral a odpísal číslo z LED pásov (sú tam dva) : YX-32042000-3C552-0-8-3AV-3291, YX-32042000-3C552-0-8-3AV-1806. Stále sa mi však nepodarilo dohľadať nejaký spoľahlivý zdroj (určite len zle hľadám). Poprosím o nejaký dobrý tip na predajcu. Ďakujem.
Takže ako vždy "diabol tkvie v detailoch" Na páse je ešte jedno čísielko 320TT09V5 a po zadaní do vyhľadávača sa objavilo hneď niekoľko ponúk. Tak snáď si vyberiem. Možno táto informácia niekomu v budúcnosti pomôže. Ďakujem za podporu pri hľadaní.
Já jsem nyní také shodou okolností do Philips TV hledal podsvícení, zadal jsem také to kratší číslo a vyhodilo mi to spousty pásků podsvícení ale stále jsem nebyl spokojený neboť v nadpisu při těch páscích jsem nenašel model své TV. Pak v noci jsem dostal nápad vložit na Ali do vyhledávače přímo model TV a ejhle, našlo mi to podsvícení přímo na mojí TV.