No mně to spíš připomnělo Trojanovu Pankvu:judeware píše:...Jako když se baví dva hluchoněmí, kteří se znakovou řečí teprve začínají.
Moderátor: Moderátoři
BOBOBO píše:A jelikož jsi i Ty , Zdendo , odrazem společnosti a nevšímáš si co se Ti nehodí...
Ale on ten název právě nevěděl (já taky ne). Jeho problémem ale bylo to, že tu neuvedl počet pinů toho konektorutermit256 píše:Kdybys zadal do google normalni nazev toho co hledas, nemusel jsi to vlakno vubec zakladat. Ale kdyz je nutne vsechno pojmenovavat jako pubertak...
BOBOBO píše:Chtěl jsem jen tato slova :
Extension Cable 40-Pin Male to 40-Pin Female
BOBOBO píše:Ano , to je ono , děkuji Ti . Prodlužka na jedinej paralelkabl , co je v PC .
... A jelikož jsi i Ty , Zdendo , odrazem společnosti a nevšímáš si co se Ti nehodí , tak JEŠTĚ ZNOVU děkuji kokúnovi .
Dnes běžně ani jeden! Ještě před pár lety to byl hlavně zadní "bracket" pro LPT (pokud tedy LPT nebyl na desce v místě, kde jsou "standardní" ATX konečníky - tj, na místě krytém plíškem, závislém na konkrétní desce). ATA kšanda se dá pojmenovat jako paralelkábl jen ve stavu maximálního nadšení pro impresionismus.Kolik je v běžném PC paralelkáblů?