Kontakt na prodejce ze Svitav (Holic)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
petrfilipi

Kontakt na prodejce ze Svitav (Holic)

#1 Příspěvek od petrfilipi »

Nazdar všem.

Nemáte někdo, prosím, kontakt na prodejce z radioburzy ze Svitav (2019 z Holic)? Ve Svitávách byli na ploché dráze, když se přišlo na dráhu, tak byli vlevo, cca 30m. Byl to skoro největší prodejce, měli tam hromady věcí jako metoestanice, serva, zdroje atd. Vykupovali také barevné kovy, procesory apod.
V Holicích jsou taky každý rok, prodávají přímo z auta, loni tam měli hromady LED pásku v takovém růžovém obalu, zdroje 19V/4,74A, ...

Ve Svitavách měli serva, Belimo, LF24-MFT, kus za 300Kč, 2 kusy za 500Kč a kolega by nějaká potřeboval.

Díky za případnou odpověď.

Petr Filipi

Edit - myslím, že byli někdo od Ostravy.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od CZJKP1 »

Ano jsou to ostraváci...
Možná bych věděl kde ten kontakt sehnat...

Večer poprosím připomínku na email.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Kontakt na ně nemám , ale jsou to kolíci , jako oni pokaždé jsem já jen výjimečně . Ale stavuji se u nich pokaždé . Asi 3 roky zpět jsem od nich koupil nepoužité DVDdo v krabici za 150,- . Ještě ho mám nevybalené . Tenkrát jich tam měli snad stovku .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“