Samsung UE50F6500 podsvit
Moderátor: Moderátoři
Samsung UE50F6500 podsvit
Po kontrole led lampou jsem rozebral panel a čekalo na mě nemilé překvapení (viz foto).
Zkoušel jsem najít nové pásky, bohužel v ČR nic, jen na ebay je jeden pásek za 19,94 USD a je jich tam 9 ks. Výměna tedy postrádá smysl.
Chci se zde zeptat, pokud bych přešel jen na výměnu vadných led (odhaduji tak do 10ks, měřil jsem jednotlivé pásy a 6ks svítí komplet), jak upravit případně proud do ledek (počítám se snížením na 50%).
Zdroj je BN44-00624A (přesně na něj jsem schéma nenašel) a led drivery jsou 2ks SLC2013M. Ani na ně nemohu najít datasheet a popř. nějakou diskuzi ke snížení proudu.
Děkuji všem za příspěvky.
No, jak jsem psal, všechny ledky měnit nehodlám, asi se dohodnu se zákaznicí na odvozu směr SD
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
decmen píše:Zkoušel jsem najít nové pásky, bohužel v ČR nic, jen na ebay je jeden pásek za 19,94 USD a je jich tam 9 ks. Výměna tedy postrádá smysl.
Našel jsem na Aliexpress podsvícení, podle modelu co uvádí Číňan tak by to mělo být ono.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
decmen píše:Jo, čočky jsou úplně stejné jako u LG, LED jsou 3V, mínus je na "širším" vývodu, jen mají ty ledky i plošky na pájení takový "zámeček, jaký u LED LG nevídám, "zabíhá + do - " a pěkně blbě se to bude měnit, ledky s tímto provedením nemám.
Nejsou to tyhle? První zleva nahoře.