HP Support Assistant je to k něčemu dobré

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

HP Support Assistant je to k něčemu dobré

#1 Příspěvek od markoni »

Kdo si mi poradil že si mám nainstalovat tohoto pomocníka a pomohl mi už se zatím NB chová dobře před tím mě padal Win 7 mám provést jeho aktualizaci ? díky
Přílohy
HP Support Assistant.jpg
HP Support Assistant.jpg
Hape
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hape »

Sám píšeš že ti pomohl, tak asi k něčemu je a klidně ho aktualizuj. Mám HP AiO (All in One) PC a nijak negativně se na něm HP Support Assistant neprojevuje. Moje verze je 8.8.34.31 a novější se nenabízí, ale mám Win10 Pro. Občas nabídne nějakou aktualizaci. Teď zrovna nabízí nový BIOS. Za mně je to tedy užitečný program od výrobce PC.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Lenze to poriadne nefunguje. Mnohokrat som videl, ze to neukazovalo ziadne aktualizacie a ked som pozrel na web, tak tam bol novsi BIOS aj drivery...
Hejnicek

#4 Příspěvek od Hejnicek »

Obvykle tyto softy spadaji do kategorie "bonusu od vyrobce"
Clovek stravi dost casu jejich odinstalovavanim, pac jich byva plna nuse.
DELL, HP dost bohatou merou.
Jejich uzitecnost posoudi kazdy sam. Prakticky prinos rychle ziskani prehledu u vyrobnim cisle ci delce zaruky. Tot asi vse.
Ale zbytecne se obvykle spousteji pri startu OS a nebo provadi na pozadi nejake svoje udrzby a ubiraji vykon.
robo

#5 Příspěvek od robo »

Pozor na bios u Lenovo nabízený utilitou od výrobce. To platí obecně. Někde, snad zde jsem četl že někdo takto aktualizoval bios a počítadlo už nenajelo. Důkladně zkontrolovat u biosu verzi zda sedí s deskou-výrobkem. Se lenovo tehdá trochu seklo, no. Třeba od Lenovo je fajn že servíruje aktualizace ovladačů přes jejích asistenta, chodí i info do emailu. Není potřeba to hledat na webu.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“