Radio nehraje hlas

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
aladin250

Radio nehraje hlas

#1 Příspěvek od aladin250 »

Zdravím.
Mám starší radiomagnetofon, který má na zadní straně cinch vstupy kam připojuji kabel a na druhé straně má 3,5 jack. Když to připojím k počítači nebo telefonu, tak hlasy nejdou slyšet vůbec ale melodie hraje docela slušně. Problém asi bude ve výstupním formátu zvuku??? Nemáte někdo radu co stím?
Rádio je TRISTAR RR 5660 B.
Předem díky
MetalGod

#2 Příspěvek od MetalGod »

Zřejmě máš přerušenou zemi, v tom případě hraje jen to, to ve stereu nehraje uprostřed (potenciál mezi kanálama), nemáš tam jistě ani hloubky, z hlasu jsou slyšet třeba jen ozvěny. De facto máš karaoke.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mikras »

Ten Jack 3,5 ve předu je taky vstup? Dělá to v něm i v cinch konektorech? Používáš stejnou šňůru jen s nějakou redukcí? Napsal jsi dotaz, ale informace tak zavádějící, že z toho málokdo něco pochopí. Krom přerušené země mezi kanály by to v případě počítače mohlo být ještě v tom, že máš aktivní jinou soustavu než dvoukanál a třeba ti do toho nejdou dialogy. Mě se podobně choval kdysi KMPlayer, když jsem pustil ve stereu film, který byl nahrán vícekanálově. U telefonu ale nevíme, z jakého a co přehráváš.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“