Vaříme při bastlení II
Moderátor: Moderátoři
To dyž ho ošidí ta lasička, ta Lidka, nějakej přechodník anebo panák líhu. Už zvládnul zemskou tíhu, mládenec! (Josef Kainar)
to je výtržnost ! (jak se tam dostal zůstane už navždy tajemstvím) ještě měl holomek štěstí že stačil zdrhnout před příjezdem políšů jinak taky mohl strávit noc u výslechu na stanici
http://aesobchod.cz/clanky-aes/55_zapec ... mbory.html
Snad jsme nic nepopletli a nezapomněli..
- serviceman
Kdo máte jabka, nenechejte je shnít, ale prodejte. Kdo hrušky, taky tak. Kdo seno, do toho!
Můžeme začít tady u mě a mých rodičů. Mají pořádnou mrdu domácích, čistých ořechů navíc. Jsme z Boskovic a nemám chuť nikam jezdit. Poprosím je, naloupu, prodáme ten přebytek. Jsme z Boskovic. Kdo chcete, pište do SZ kolik a tak podobě. Zítra mám k rodičům cestu, tak se jich optám, kolik ořechů mají zájem prodat, a když někdo napíše, že chce pořádný ořechy, dám vědět.
Kdo mě bude následovat???
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Takže, to maso je naložený pouze 3 dny ve směsi obyčejné soli, česneku, troška muškátu a dál už si nevzpomínám. Dvakrát denně přerovnáno a propícháno takovým tím ježkem z hřebíků.
Vyuzený je to v tom zařízení na fotce. Celá fligna je v tom, že je to zauzený poměrně vysokou teplotou, pak se to dá asi na hodinu do osolené vody těsně pod bodem varu a následně pár hodin doudí. Ortodoxní udiči mě za tento postup proklínali, ale pak zkusili na moje doporučení modifikovanou variantu a veškerá kritika skončila. Bohužel další pokusy překazila rodinná válka...
Ty fotky jsou starý asi 7 let.
Sám jsem byl překvapenej výsledkem. Nehodí se to na velký kusy masa.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě