Utopený mobil, co s tím?
Moderátor: Moderátoři
Utopený mobil, co s tím?
vyprany mobil
Ale bez patricneho vybavenia to asi nerozchodis.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
wiktor
nač líh?
Nebo to zkus v nejbližší oční optice nechat vyprat ultrazvukem jako brýle, myslím, že se s optikem domluvíš - na tom telefonu už stejně není co zkazit.
Ako to ze " pry to nekdo prejizdi horkovzdusnou pistoli " ? Ved skus dat dole obvod BGA a nagulat to s mikropajkou alebo trafo pajkou.
V tomto pripade bude treba asi pregulat niektore obvody.
Ak sa mobil cisti liehom tak sa rozhodne nenechava len tak v liehu. Nema to ziadny vyznam. Da sa do ultrazvukovej vane a urobi sa par cisteni po 3-5 minutach.
TREBA CITAT AJ STARSIE PRISPEVKY Bolo tam uz pisane o cisteni a oprave mobilu.
-
T. Malinak
Recept, který mi úspěšně pomohl
1. ihned vytáhnout barerii
2. ihned opláchnout čistou vodou
3. co nejdříve úplně rozebrat, spec. torx šroubováky mají třeba v Hornbachu za 50Kč
4. jednotlivé části opláchnout v destilce pak v izopropyl alkoholu
5. HLAVNĚ pod int. obvody BGA a QFL atd. prostříknout. Tím se vytěsní uvízlá voda, zbytky tavidel a jiných nečistot. To se nebudete stačit divit, co vám z toho všechno vyteče. Ta voda spolu se zbytky tavidel se jinak velmi špatně vysouší. Obtékající nečistoty chytejte do bezvláknové útěrky. Alkoholový přípravek je nejlepší ve spreji a s jehlovým aplikátorem (aby byl zaručen dostatečný tlak) Já použil Vericlean od Microcare, prodává fa Amtech z Brna, ale dá se použít i jiný. V žádném případě ale nepoužívejte Aceton nebo Toluen !!!! Při této operaci nijak neutrpěl ani displej ani repráček
6. vyšusit od zbytků, výhoda Vericleanu je, těkavost a tak susí se celkem rychle, doporučuji jen fén (půjčíte si jej od manželky
7. složit a zapnout
Mě se toto stalo v nemocnici, vypadl mi z kapsy u županu apo opláchnutí jsem jej mohl dát tak akorát na radiátor, a pustili mě až za dva dny. Telefon se rozeběhl napoprvé až po uvedené kůře a víc jak rok a půl funguje úplně OK. Jednu dobu jsem si myslel, že tímto stratil citlivost, ale to byl problém příliš propruženého odpojovacího kontaktu u konektoru pro
vnější anténu. Po oprave tohoto, je citlivost úplně OK (ověřeno pomocí servisního menu)
Takže hodně úspěchů
Ale chtěl jsem požádat členy, jestli náhodou někdo nemá odemykací sekvenci pro Siemens M35 IMEI: 449194538441460 uzamčeno na T-Mobile.