SN8P2613P

Diskuze a poradna o programátorech a programování různých obvodů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vaczy

SN8P2613P

#1 Příspěvek od vaczy »

dokáže někdo změnit program v obvodě SN8P2613P slouží u audio zesilovaču a je nastaven že hlasitost má po spuštění pouštěn na 25% potřebuji to změnit na to aby po spuštění začal od nuly!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Někdy to jde metodou kladiva a majzlíku - najdi regulaci hlasitosti (předpokládám, že je elektronická) a dej do serie zenerku. Přijdeš sice o plný vybuzení, ale většinou to stejně není potřeba.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
vaczy

#3 Příspěvek od vaczy »

A na jaké napětí a proud má být zenerka stavěná a na jakej vývod ju zapojím obvody přes který mi jde zvuk jsou? potenciometr s něj do SN8P2613 pak přes odpory na PT2323 a YG2258. s PT2323 jde 6kanálu do YG228
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZdenekHQ »

Najdeš to multimetrem (místo, kde se mění napětí při regulaci hlasitosti), změříš napětí při nulové hlasitosti a té "čtvrtinové" a podle toho zvolíš zenerku přímo do serie na přeškrábnutým tišťáku tak, aby se rozdíl napětí odečetl. Stačí malá na 0.5W a trošku experimentování. Nemusí to vyjít, ale zkusit se to dá.

Je ještě jedna možnost, že je to regulovaný přes I2C, pak tohle samozřejmě fungovat nebude.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
vaczy

#5 Příspěvek od vaczy »

bohužel mám to přes sběrnici I2C a to změnit asi nijak nejde. a měl by jste někdo nejaké schéma pro regulaci hlasitosti 6kanálů
Odpovědět

Zpět na „Programování PIC, ATMEL, EEPROM a dalších obvodů“