Sencor SCD-9104GPS(SE) antény

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
wlezley

Sencor SCD-9104GPS(SE) antény

#1 Příspěvek od wlezley »

Rádio je nalezenec na SD. Puštěno na stole ale nenajde signál GPS (zkoušel jsem i venku) ani FM. Předpokládám, že na GPS bude ext.anténa, bohužel jsem nenašel ani kus návodu kam se připojuje. Stránky Sencoru typ vůbec neznají. Divný, že na kus drátu nic nenajde ani rádio. Přehrávač médií funguje, dotyk i všechny nastavovací funkce OK. Neměl jste ho někdo na stole? Je možné, že odešly VF vstupy a vše ostatní funguje?
p,s, rádio mě netrápí, obecně tady mám špatný signál. Jde mi o informaci, kam připojit anténu na GPS. Popisky nejsou žádný a v kombinaci s "šumným" rádiem je to možná důvod proč skončilo na SD.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

GPS prijimac vyzera byt externy:
https://www.digilidi.cz/recenze-test-au ... ovede-domu

Radio bezi na Windows CE, vraj sa tam da dat iGO 8 a do neho nie je problem stiahnut aktualne mapy.
Naposledy upravil(a) rnbw dne 24 zář 2020, 21:18, celkem upraveno 1 x.
Kvicala_r

#3 Příspěvek od Kvicala_r »

Jo a k tuneru tu bylo taky zmínka u 9204..zde
wlezley

#4 Příspěvek od wlezley »

Závada FM antény odstraněna. Asi 5mm zalomený středový kolík roztáhl dutinku takže nebyl kontakt, rádio hraje. S tím GPS bude asi horší lapálie. Mám volnou origo Garminu, samo, že jiný konektor. Nemá někdo z mágů radu, jak to proměřit a zapojit? Piny by seděly, ale není v tom nějaká elektronika k přepólování?
Přílohy
GPS_konektor_Garmin.jpg
GPS_konektor_Garmin.jpg
GPS_konektor_Sencor.jpg
GPS_konektor_Sencor.jpg
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“