MetalGod píše:To dopadne blbě. Stejně budeš muset chodit kontrolovat, jestli je baterie ještě nabitá (na 9V zrovna zapomeň - nízká kapacita, velkej vnitřní odpor), u ní s chladem navíc klesá kapacita a roste vnitřní odpor, takže budeš muset často měnit. Akumulátory, když u nich neuhlídáš napětí a budou příliš vybitý, můžou se poškodit (olověný zmrznout). Prostě si tam zakopej dvojlinku, přiveď na ni 12V ze zdroje v zásuvce, na druhej konec dej 5V stabec a tím to napájej.
Díky za postřehy ohledně baterií, je tedy vůbec nějaká kterou bych mohl použít? Jejich stav nabití bych asi mohl kontrolovat nějakou světelnou diodou, nebo nečím podobným, ne?
Hill píše:Už to tu padlo: dejme tomu, že řídicí jednotka má spotřebu do 50 mA. Předpokládám, že tento odběr má v době, kdy sepne pohon dvířek (cívky relé), v mezičase asi tolik potřebovat nebude.
Ale pohon dvířek přece také něco spotřebuje.
Napájení pohonu řídicí jednotka neřeší, jen sepne proud do cívky příslušného relé, jehož kontakty sepnou napájení motoru. Ten může být i přímo na 12 V (a třeba i na víc) a nějaký vlastní zdroj mít musí. Dokud tedy nemáš ta dvířka s pohonem, abys věděl, kolik a při jakém napětí budou žrát během pohybu ta dvířka samotná, je to tu debata o ničem. Napřed proto zjisti, co potřebují ta dvířka, a pak se můžeme bavit o vhodném akumulátoru a třeba i o jeho dobíjení solárním panýlkem (ať se dvakrát týdně nemusíš tahat s jedním aku k nabíječce a s druhým ke kurníku, když to poddimenzování přeženu).........
Díky za odkazy, je pravda, že sem hledal spíš snížení napětí než výrobu dvířek, nicméně v žádném vláknu se neřeší systém vypnutí při překážce a opětovné zapnutí a další věc je ta, že potřebuji aby to fungovalo na světlo a co jsem koukal v GME, tak jen soumrakový sensor stojí cca 600 Kč a když připočítám zbytek, tak by mě to asi vyšlo i dráž než to co jsem si objednal
"Odběr 50mA je průměr za den. Minimální odběr je cca 20mA ten trvá cca 12h pak dalších 12h má odběr 80mA a max. odběr při zavírání a otvírání, který trvá pouze 4s je 250mA."