Ne, vyhrábl sem ze sklepa dvoukanálek ze starýho gramcu co hrál prvorepublikový desky poklad, tak se stourámsinclair píše:To má být co? Ukázka účinků matroša, co do sebe valíš?
Odrušení ventilátoru u NF zesilovače
Moderátor: Moderátoři
je to samo z bedýnek má to max 3W ale čistota s korekcema na dvoupásmech to šupe, nějací holandani bo coLouka píše:Ne, vyhrábl sem ze sklepa dvoukanálek ze starýho gramcu co hrál prvorepublikový desky poklad, tak se stourámsinclair píše:To má být co? Ukázka účinků matroša, co do sebe valíš?
Já to studoval eagle eagle dělal i, ale jinak nouma, předpokládám, žs si to navrhoval ty bo podle návodu, tak ti asi nehelfnuLouka píše:mám tady takovej speciál AMD (Louka píše:recht service, nějaký vlásečnice.termit256 píše:Dej tam misto te malicke mrdky poradny chladic a nebudes muset resit saskarnu s vetrakem u 20W zesilovace.
nějaký TLouka píše:Já to studoval eagle eagle dělal i, ale jinak nouma, předpokládám, žs si to navrhoval ty bo podle návodu, tak ti asi nehelfnuLouka píše:mám tady takovej speciál AMD (Louka píše:recht service, nějaký vlásečnice.termit256 píše:Dej tam misto te malicke mrdky poradny chladic a nebudes muset resit saskarnu s vetrakem u 20W zesilovace.
?Louka píše:nějaký TLouka píše:Já to studoval eagle eagle dělal i, ale jinak nouma, předpokládám, žs si to navrhoval ty bo podle návodu, tak ti asi nehelfnuLouka píše:mám tady takovej speciál AMD (Louka píše:recht service, nějaký vlásečnice.termit256 píše:Dej tam misto te malicke mrdky poradny chladic a nebudes muset resit saskarnu s vetrakem u 20W zesilovace.