Plazma panasonic - jak zvolit HDMI vstup po zapnuti

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
termit256

Plazma panasonic - jak zvolit HDMI vstup po zapnuti

#1 Příspěvek od termit256 »

Mam TX-P50V10E ktera nema DVBT2 ale ja TV nesleduji takze je mi jedno ze nefunguje tuner. Krmim ji z jednoho z HDMI vstupu. Da se nejakym zpusobem nastavit aby po zapnuti zobrazovala signal ze vstupu ktery byl zvolen pred vypnutim?

Chova se to tak, ze po zapnuti se mi vzdy navoli nejaky TV kanal kde se zobrazi ze neni signal a na HDMI vstup to musim vzdy nasledne prepinat na dalkaci coz trochu prudi. Klidne i nekde v servisnim menu, jako TV to pri pohledu na to co vysilaji ani v bodoucnu pouzivat nehodlam.
Kvicala_r

#2 Příspěvek od Kvicala_r »

Panasonic moc v okolí nemám. Nejde zapnout vypínacím tlačítkem? Tam si většina Tv pamatuje poslední vstup.

Nemá box a Tv HDMI CEC? Panasonic plasmu TX-P42G15E cryptobox 702mini ovládal...
Lubanec

#3 Příspěvek od Lubanec »

u některych tv jdou vstupy deaktivovat a nechat si jen aktivní to hdmi..ale nevím,zda ta vaše to má
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
RadekB

#4 Příspěvek od RadekB »

Zkus
na zapnuté TV zmáčknout a držet -/V a na dálkovém ovladači namačkat 3x AV - pro ukončení EXIT (stačí krátce)

A nekdy by tam mela byt moznost vybrat vstup po zapnuti
p32

#5 Příspěvek od p32 »

Řešil jsem to taky u jedné Tv. Nakonec stačilo nevypínat STB a TV se zapnula automaticky na HDMI.
termit256

#6 Příspěvek od termit256 »

RadekB píše:Zkus
na zapnuté TV zmáčknout a držet -/V a na dálkovém ovladači namačkat 3x AV - pro ukončení EXIT (stačí krátce)

A nekdy by tam mela byt moznost vybrat vstup po zapnuti

Dik, tohle pomohlo. Jen jsem musel aktivovat Hotel Mode.
Jsou nejaka omezeni v TV v tomto rezimu i kdyz si nastavim polozky Button lock a Remote lock na off?
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“