Jaký STB DVB-T2
Moderátor: Moderátoři
Rekl bych, ze vetsi klumpr jsem snad v rukach nemel.
ZdenekHQ píše:konosuke píše:nová hračka a doufám že i poslední: EMOS EM190 Lipnická Přerov s.r.o.,
soudruzi říkám vám to po dobrém ale doopravdy naposled: neserte mě
Sousedka přišla, že jí to blbne, a i když anténařinu nedělám, tak 90 let vyžaduje úctu. Tenhle EMOS je generátor stojícího obrazu a naprostá prasečina. Skočil jsem si dom pro DI-BOX a v phodě. Vrátil jsem EMOS a opět stojící obraz. Síla signálu lítá 100..0..100. Topí jak toustovač.
Na ten DI-BOX budu taky nadávat, ale to až jinde. To DO je příšerný.
Jo, a mezi tím, než jsem to vyřešil, tak sousedovic kocour vlezl do kuchyně a sežral mně nachystanej čtvrkilovej steak. Dobytek.
Jak vidno z příspěvku výše - všechno lze postavit (zkonstruovat) dobře i špatně.
Jak to má ten DIGIPAL ISIO HD s titulky, hlavně externími? Někde jsem zahlédl, že je neumí. A jak je na tom s Youtube nebo s internetem vůbec? Umí při přerušení filmu a opětovném spuštění pokračovat nebo jde od začátku?
UVNITŘ PARAMETRY, CENY A ODKAZY NA TESTOVANÉ VÝROBKY – Pokud se momentálně díváte po nejlevnějších přijímačích nového zemského standardu, nebo se už připravujete na jarní chalupu, pak jste tady na správném místě.
Každý e-shop nabízí něco, Televizníweb.cz nabízí prakticky kompletní přehled na jednom místě… Zatímco letos počty nově uvedených televizorů spíše klesaly a celé řady byly odkládány, počet set-top boxů na českém trhu se zvyšoval a navíc ceny šly ještě dolů! Nyní máme ty nejlevnější pod 500 Kč a není jich málo! V tabulce jich pak pod tisíc korun najdete přes 70, přičemž celá řada z nich nese logo „DVB-T2 ověřeno“.
...
Přehled nejlevnějších set-top boxů do 1000 Kč pro české DVB-T2, prosinec 2020
Já mám problém s jinak dobrým DiWay 2020, že HDMI programy (všechny ČTprogramy) na PC monitoru připojeným přes HDMI kabel jedou OK ale pokud přepnu STB na ostatní programy v nižším rozlišení (Nova, Prima) tak ty se někdy sekaj, někdy ne.
S TV Panasonic a Samsung to nedělá nikdy. Prostě nějakej problém v komunikaci mezi STB a PC monitorem.... Monitory a STB 2020 jsem zatím zkusil dva.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!