DeLonghi Magnifica ECAM 22.110B pára z levé části, dole.

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

DeLonghi Magnifica ECAM 22.110B pára z levé části, dole.

#1 Příspěvek od robo »

Dobrý podvečer a mám dotaz k mému kávovaru. Při uzavření kohoutu pěniče mléka se dole vyvalí pára viz video. Kávovar mám měsíc a půl a napěňovač mléka jsem použil párkrát. Moc mě to nešlo tak jsem koupil externí přístroj k tomuto účelu. 5ekl bych že to dříve nedělalo ale jist si nejsem. V dolní časti je červená mistička , tam byla voda. Tu jsem před natočením videa vylil a vysušil. Když zap a vypnu kávovar proteče nějaká voda pro očištění stroje. V tento čas tam dávám sklenici a přes toto mám v odpadní nádobě vodu. To tak má být? děkuji
https://www.youtube.com/watch?v=KdgDC8C8Qos
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Na video jsem nekoukal, ale někam si to odfouknout musí. Bojler nezchladne okamžitě, jak zavřeš kohout. Do červené misky jde přetlak z ventilu.
misocko

#3 Příspěvek od misocko »

ano, mam vodu aj v cervenej nadobke aj v "odkapavaci" aj napriek tomu ze vzdy davam pohar pri preplachovani
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

Asi tak. Navod na obsluhu jsi cetl? :)
PCmaniac99

#5 Příspěvek od PCmaniac99 »

Mám doma 22.320B, tu malou červenou nadobku mam suchou ale je v ní vidět zbytek asi po vodě, každopádně červenou nemusím vylévat. Jinak kávovar si vodu odplivne i do odkapávače někudy bokem. Dělá to od výroby, je to tak v pořádku.
keemo

#6 Příspěvek od keemo »

ta cervena nadobka je tam prave pro ukapnuti vody kdyz mate oddelany odkapni tacek. kdyz je tacek zadelany tak je prekryta a odtok jde do tacku
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“