Reset cartrige HP

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
toom

#16 Příspěvek od toom »

Nevim, jestli se nepletu, ale CANON ma cartridge a tiskovou hlavu zvlast. Takze jestli Ti to hlasi vymenu tiskove hlavy, tak nebude problem v cartridge, ale prave v te hlave.
Kocur

#17 Příspěvek od Kocur »

Stejně je to bordel,kdyby ti dacani ty cartrige zlevnily tak na 200Kč,tak bych se stím ani neplnil a tisknul bych o 106,ale takhle si člověk rozmyslí jestli to opravdu potřebuje tak nutně vytisknout.Když se na tím zamyslím,tak za cenu těch kartrigí mám skoro novou tiskárnu samozřejmě lacinší.Je to bordel,měla by to vzít do ruk pořádná konkurence jak INTEL verzus AMD.
xmarty08

#18 Příspěvek od xmarty08 »

toom píše:Nevim, jestli se nepletu, ale CANON ma cartridge a tiskovou hlavu zvlast. Takze jestli Ti to hlasi vymenu tiskove hlavy, tak nebude problem v cartridge, ale prave v te hlave.

Tak jsem to myslel, tisková hlava-cartridge (je to na ní napsané). Mám jich tu už víc a všechny dělají to samé. Tiskárnou to není, s jinejma náplněma se chytne... Já nevěděl že se dají HP resetovat, tak chci zjistit, jestli to nejde i s Canonem, protože co by na tý hlavě odešlo, aby ji tiskárna odmítala... :?:
toom

#19 Příspěvek od toom »

Tak zaprve mohlo odejit cokoliv, ale to bych ted neresil. Problem muze byt napriklad to, ze CANONy se nemaj rady s alternativama (ARMOR) nebo renovacema a to nepises, jestli mas orig. Ale prave u CANONu si myslim, ze pri cenach novych orig. nema smysl si zas... tiskovou hlavu, ktera stoji skoro
jako nova tiskarna nejakou pofiderni nahrazkou :!:
xmarty08

#20 Příspěvek od xmarty08 »

Používám neorig. náplně od fy. JET TEC a neměl jsem s nimy nikdy žádný problémy. Vždyť kdyby se ucpala tisková hlava, tak by to tak akorát netisklo,ne? Popíšu reakci tiskárny: 1. založení Cartridge - projede se sem a tam i přes ty čistící zóny a pak se vrátí zase na střed, když zmáčknu tlačítko na založení kazety, tak už tiskárna jen zapípá (jednou pak mezera a pak jeste pípne 2x) Stejná reakce, jako když tam tu kazetu vůbec nedám... Jinak je to Canon BJC-4300
Kéž by ste tak někdo věděl, čím to je :idea: díky, Martin
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“