Dell Latitude E6420 vypíná místo režimu spánku i hibernace.
Moderátor: Moderátoři
Dell Latitude E6420 vypíná místo režimu spánku i hibernace.
Čím to může být?
---------------
Edit:
Už to vám. Dělá to grafický ovladač.
Když mám originál od Dell co patří k mému modelu (Intel(R) HD Graphic 3000), tak to blbne.
Když ale zvolím Základní grafický adaptér Microsoft, tak je vše ok, jen nejde večer ztlumit jas a
Hledal jsem jiný ovladač pro grafiku co by problém odstranil, bohužel jsem nenašel.
Vrátil jsem se tedy k hibernaci a dělá to totéž.
Když mám ovladač "Základní grafický adaptér Microsoft", tak to po zavření víka hibernuje a po otevření je to ok. Funguje ale jen s hibernací.
Když mám ovladač "Intel (HD) Graphics 3000", který jako jediný k tomu NB nabízí Dell, tak se to po zavření víka vypne (asi nekorektně). Zavření víka je totéž jako jiné metody přivedení do spánku, nebo hibernace (podle toho co pokročile nastavím)
I když jsem našel na netu podobné problémy s tímto NB, zůstaly také jako zde bez vyřešení.
Ví někdo jaký dát jiný ovladač?
Když dám ve správci "Aktualizovat ovladač", tak mi to tam vrazí jen ten "Intel(R) HD Graphic 3000", pokud tam mám předtím "Základní grafický adaptér Microsoft".
Pokud tam mám ten "Intel(R) HD Graphic 3000" a dám ve správci Aktualizovat ovladač, tak mi to nahlásí, že mám ten nejlepší a aktuální ovladač.
Hledal jsem a když se mi některý ovladač zdál vhodný, tak to instalaci stejně odmítlo.
Kde mám hledat ovladač Intel?
Takže ty drivery, co stáhnou Win10, budou asi jediný. Můžeš ještě zkusit tam nacpat drivery pro Win 8, ale vzhledem k tomu, že MS hrabe do driverů s každým buildem, asi to nebude k ničemu.
- při vypnutí do spánku z menu - místo nastaveného spánku - hibernace
- při vypnutí tlačítkem - vypne
- při vypnutí do spánku přes Fn+F1 - místo nastaveného spánku - hibernace
- při zavření víka - po krátké době (cca 2min) otevření víka - spánek, po delší době - hibernace.
Nechám to tak, na nic lepšího asi nepříjdu.
Dík za pomoc
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Chování při těch první třech akcích by se mnělo dát taky nastavit v "Pokročilých nastavení napájení".