jeste bych se mel taky kouknout na zbytek tech socketu a nebo jeste lepe rovnou je proste vymenit
Bastlíři v 90kach se asi nenudili
Moderátor: Moderátoři
jeste bych se mel taky kouknout na zbytek tech socketu a nebo jeste lepe rovnou je proste vymenit
soucasny stav konzole : nefunguje
jlcpcb mi vyrabi Atari ST cartridge abych mel kam nalejt diagnostik rom pro pozdejsi potestovani .. pokud by nekdo chtel tak osazena a napalena by byla k mani za +- 200kc pripadne cista deska jen za postovne
Prakticky "nezastarávají" - čímž nemyslím, že se nemění kapacita, přístupová doba, styl rozhraní apod. Sešit A4 je taky pořád sešit A4, se stejnou kapacitou.
Pro Tomáše nepomuckého:
Ryzích EPROM mám několik stovek kusůch => střádej je pro soukmenovce. Müsli na mě v případě dohodnutých příslušných telat s textem a OSD M50555 SDIP32.
EPROMy podle vzoru cihly.
a hned po spusteni mi ta mrcha hodi cervenou smrt (pouzil jsem ted scart a lcd at z tech fotek neco mate..) podle stare dokumentace k test kitu to znamena ze je jedna z ramek(a vice..) KO
->i presto ze jsem vsechny ramky otestoval pomoci arduina a vsechny byly OK
no zacal jsem ty ramky teda hold zas jednu po druhy vymenovat a vzdy zkusil co se stane a
Stare zajimave cipy a karty se taky snazim nevyhazovat a skladuju aspon to, co nezabira moc mista. Obcas kdyz se podivam treba na aukro, tak sem za to skladovani rad a jeste si nadavam, ze sem v '90/00 nezachranoval aktivneji. UV EPROMu mam celkem dost, tak na takovou dobrou vec bych je pustil, ale tak uz mas, sem si to precetl az ted.
BTW to tu nemame pro tohle retro/restauratorske bastleni nakou vhodnejsi sekci nez nezaraditelne? Tady to asi moc lidi hledat nebude. Ja sem to nasel ciste nahodou, kdyz sem hledal retezec "JLCPCB"