jako nástroj pro přehrávaní filmů s flasky se některé zejména levné se nehodí s důvodu ne podpory různých formátů díky
Settobox T a jeho využití/zneužití
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Settobox T a jeho využití/zneužití
jako nástroj pro přehrávaní filmů s flasky se některé zejména levné se nehodí s důvodu ne podpory různých formátů díky
Crifodo píše:No vždyť. Buď použiju jen přijímač (fotodioda, filtr, zesilovač s AGC, tvarovač) nebo nějakou funkci s využitím desky STB, třeba indikaci na 7segmentu atd., podle provedení.
Fotodioda, filtr, zesilovač s AGC, tvarovač je jedna soucastka se tremi vyvody. Ta se vyuzit da, zbytek taky jen jako zdroj soucastek. Ovladace obcas vyuziju k ovladani neceho jineho, protoze udelat mechaniku ovladace neni uplne snadne, ale dekodovani signalu co z toho leze je obcas peknej porod. Pouzivat procesor z stb k necemu jinemu je naprosto nerealne, nemas schema, dokumentaci k mcu apod. Je mnoho snazsich cest jak pozadovanou vec udelat nez se babrat s timto.
- monterjirka
Několik STB jsem odevzdal do SD, něco to ještě mám...
S využitím to asi nebude jednoduché...
Co třeba se "starými" moduly, kterými se řešil příjem zvuku OIRT v televizích, které pocházeli z cizích zemí a uměly jen CCIR? Pár mi jich tu zbylo
monterjirka píše:Nějak moc rychle jde vývoj dopředu,... novinek je moc,..
No, to je tak:
1, Roswellom to začalo a stále padajú modernejšie a modernejšie stroje mimozemšťanov na našu guľu a spätný ,,inžinjering" je sviňa ....
2, Štrnganie kľúčmi v 1989 nás tiež vysunulo v časovej osi do tohto problému, meniť každých 2 - 5 -10 rokov elektronické zariadenia v byte. Taká KĽDR, kde dvere vraj nezamykajú, čiže klúčov moc nemajú, ten problém dnes nemá...
Ale teraz vážne: Súhlasim s Tvojim názorom. Na druhej strane, ono sa to vždy tým v staršom veku zdalo rovnako, ako teraz nám. Ale to by bolo na dlhú debatu a zas by sa to tu zvrhlo mimo...