VHS a zvuková stopa
Moderátor: Moderátoři
Stefan31
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem to s Panasonicem NV-HD625 a skutečně, jedna E240 čtyři hodiny špičkového záznamu a s perfektním odstupem, LP jsem nezkoušel. Asi 2-3s před vlastním záznamem je dobré napípnout automatiku na nulovou úroveň /jmenovitá vstupní je 0dBV/ signálem 0dBV/1kHz a pak jsou i začátky perfektní, bez zhoupnutí.
Ta knihovna je sice působivá, ale nemáš už tolik času na to, abys nahrál a pak poslechl všecko to, co bys chtěl.
Prostě to tak je, už jsem s tím smířený
sinclair píše:Zkoušel jsem to s Panasonicem NV-HD625 a skutečně, jedna E240 čtyři hodiny špičkového záznamu a s perfektním odstupem,
Tak, Panasonic NV-HS1000 má taky Hifárnu zvuk a dokonce šoupáky HiFi Rec Level L a R a bargrafy obou kanálů na displeji. Nevím, jak je to u něj s automatikou úrovně záznamu, v návodu se píše, že při běžným nahrávání mají být oba šoupáky na hodnotě 5 z rozsahu 0-10.
Pochybuju, že někdo dělal lepší spotřebvej S-VHS než byla tahle paňácká tisícovka, v polovině 90-tých let za pouhých 48 tyček.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
to Celeron: a to je taký problém nahrať na tom Panasonicu nejaké audio do Hi-Fi stôp? Veď ak má manuál nastavenie úrovne, tým lepšie, pekne sa dá nastaviť , netreba sa báť prebudenia úrovne .... lepšie by bolo predtým vyčistiť celú páskovú dráhu, ak to video nebolo dlho používané .... a jasné, máš najlepšie video na svete .....
Stefan31