Aliexpress

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Balt76

#16 Příspěvek od Balt76 »

A na základě čeho rozhodli v tvůj prospěch? Mně se letos už asi třikrát stalo, že zboží nedorazilo. Nicméně v "trackování" bylo psáno, že jsem nebyl doma, tak mou stížnost samosebou zamítli. V kaslíku samozřejmě nic, přes jakýho doručovatele to mělo přijít, nevím. Pohříchu šlo vždycky o dražší zboží. Skoro mám pocit, že to občas buď celníci, pošťáci nebo někdo třeba v Zásilkovně riskne a přilepší si k vejplatě.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Hubert_79 »

Balt76 píše:Nicméně v "trackování" bylo psáno, že jsem nebyl doma, tak mou stížnost samosebou zamítli. V kaslíku samozřejmě nic, přes jakýho doručovatele to mělo přijít, nevím.

Zkus ty čísla zásilek vyhledat přes 17track, tam bys měl vidět, která firma to u nás měla v prackách.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Kvicala_r

#18 Příspěvek od Kvicala_r »

Mně když balíček nedošel, peníze vždy vrátili. Zkoušeli to na mě - však je vše v pořádku, počkej a ono to dojde... Jo, tomuto sem se pokoušel uvěřit jen poprvé. Teď slíbím, že když dojde v blízké době zaplatím mu (a už asi třikrát sem to tak udělal, kde on vystavil fiktivní zboží v hodnotě doručené zásilky)

Jenže to může být ještě malinko horší. Kámošovi poslal z Ali balík, sledovací číslo vygenerované a existující.
Ali napsalo (dle sledování), že balíček byl doručen. Jo měli pravdu, balíček toho čísla byl skutečně doručen do BELGIE. Otevřel spor, že mu nic nepřišlo a poukazoval na rozdíl Belgie/ČR a že ta údajná zásilka došla někam úplně jinam. Ali spor zamítlo. Naštěstí to bylo míň než 2USD.

Jestli tohle se Ti šmejdi od sebe naučí...
BOBOBO

#19 Příspěvek od BOBOBO »

Dnešní novinka ! :
Dobrý den,

čínské internetové tržiště (např. AliExpress, GearBest nebo Joybuy) nás informovalo o Vaší objednávce číslo RO46EE, která bude zpracována společností Zásilkovna. Nyní čekáme na dodání zásilky od evropského distributora zásilek z Číny MyMeest.pl a následně ji dle jeho instrukcí doručíme na výdejní místo .
workhard
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od workhard »

To není nic nového, děje se to už delší dobu.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
BOBOBO

#21 Příspěvek od BOBOBO »

Delší dobu , takže např. deset let ? Že jsi nedal zprávu .....
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Hubert_79 »

Vždyť se to tu někde řešilo. Jestli ve vlákně o počtě, nebo jinde nevím, ale je to tak rok zpátky.
Hledat to nebudu.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
PC-maniak

#23 Příspěvek od PC-maniak »

taky uz mam zkusenosti s "MyMeest.pl" ja mam ale zasilkovnu 15-20m od baraku .. takze je to pro me lepsi jak posta :lol: ale vadi mi to ze vyberove misto vybiraji na zaklade vasi objednavaci lokace.. takze kdyz si to objednam v praci prijde mi to na vydejni misto 20km od baraku ... takze si davam ted bacha a kupuju pouze z pohodli domova a v praci si maximalne delam jen poznamky co koupit :lol:
Tomáš
Kvicala_r

#24 Příspěvek od Kvicala_r »

Tak to snad vybírají podle doručovací adresy ne? Vše mi chodí na pobočky (dvě nebo tři) blízké v okolí. Nesměrují to pouze na jednu. Ale nikdy mi to nepřišlo třeba do jiného města, když to zrovna beru při nějaké cestě a vzpomenu si.
PC-maniak

#25 Příspěvek od PC-maniak »

->z emailu"MyMeest.pl vybírá nejbližší výdejní místo ve Vašem okolí pomocí geolokace – jedná se o čistě jejich obchodní a provozní rozhodnutí. Zásilkovna pak jako subdodavatel služeb v ČR obdrží až finální adresu výdejního místa, na které zásilku, dle instrukcí MyMeest.pl, doručí."

kolegovi z prace ktery je z Plzne(takze by mela byt zasilkovna nekde v plzni ze ano...) to bylo na zasilkovnu ve meste kde pracujem :lol: to neni zas takovy problem vzhledem k tomu ze tam jsme kazdy den .. ale nekdy se to proste nehodi :evil: :lol:
Naposledy upravil(a) PC-maniak dne 18 říj 2020, 16:05, celkem upraveno 2 x.
Tomáš
PC-maniak

#26 Příspěvek od PC-maniak »

dobre by bylo kdyby alik pridal moznost vyplnit si adresu pro zasilkovnu pro tyhle smejdy "MyMeest.pl"

zacina to tam ted chodit fakt casto :?
Tomáš
BOBOBO

#27 Příspěvek od BOBOBO »

Dodnes mi vše pošta? přivezla do schránky . Poprvé budu muset z baráku .
p32

#28 Příspěvek od p32 »

Kvicala_r píše:Tak to snad vybírají podle doručovací adresy ne?

Samozřejmě, ale asi taky záleží na tom, které místo s nimi má smlouvu. A když si otevřeš tu jejich stránku, tak zjistíš, že z Číny nic neberou k doručení. Jde tedy o naše nákupy na AE, ale odjinud než z Číny.
BOBOBO

#29 Příspěvek od BOBOBO »

Jo , to by mohlo být . Se rou se mi tam pšonci . Začnu s com a po třech nabídkách je tam pl !
p32

#30 Příspěvek od p32 »

Mě by stejně zajímalo, jak zjistit odkudy je ten prodejce na AE.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“