Servisní menu TV Thomson
Moderátor: Moderátoři
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
Servisní menu TV Thomson
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
Re: Servisní menu TV Thomson
thunderstrike píše:Potřeboval bych zjistit jak se dostat do servisního menu u TV Thomson 29dx175 ,má ujeté barvi . Dík
Prosim , můžeš mi prozradit , kterej de*bil Ti poradil tento postup ?
Zdravím Ivan
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
thunderstrike píše:Jasně já vim že většinou pokud převažuje určitá barva,tak bejvá v prdeli obrazovka,ale tady to je jen trochu,takže mě napadlo že by to mohlo jít trochu dolatit v servisním menu,ale nešlo to..Zkusil sem vyměnit patici jestli třeba nemá svod a to TDAčko,ale tím to taky neni takže ta obrazovka bude mít nejspíš svod...
Co takhle nejdřív zkusit prohodit RGB z obrazovky , nebo dokonce změřit RGB výstupy . Věř mi , že to nejsou nijak zavrženíhodné metody a vedou k cíli docela úspěšně .
Zdravím Ivan
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Anonym píše:thunderstrike píše:Jasně já vim že většinou pokud převažuje určitá barva,tak bejvá v prdeli obrazovka,ale tady to je jen trochu,takže mě napadlo že by to mohlo jít trochu dolatit v servisním menu,ale nešlo to..Zkusil sem vyměnit patici jestli třeba nemá svod a to TDAčko,ale tím to taky neni takže ta obrazovka bude mít nejspíš svod...
Co takhle nejdřív zkusit prohodit RGB z obrazovky , nebo dokonce změřit RGB výstupy . Věř mi , že to nejsou nijak zavrženíhodné metody a vedou k cíli docela úspěšně .
Zdravím Ivan
Jen ho nech, ať si vyřadí zbytečně svoji telku, horší jestli je někoho jiného. Ale zase, neměl mu ji svěřovat...
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele: