Windows XP, aky prehliadac?
Moderátor: Moderátoři
inštalačku Mypal so stiahol do PC (34MB), ako stiahnuť tú CZ?
Tiež by som chcel rozhranie Mypal čím viac stotožniť s FF -chcem používať obe,
- nepamätám, či som Hlavnú ponuku (menu) dostal úplne hore ja, alebo už bola (zakrýva tak u FF menej obrazu)
- ako dostať karty nad adresný riadok
- a dosť ma irituje že po zadaní "Nová karta" vyčumne na mňa poobrezávaný pes -určite je lepšie čistá stránka
dokonca by som uvítal, keby po zadaní "Nová karta" nabehol hneď google.sk -čo sa mi ani u FF nepodarilo..
Myslím že najrelevantnejší link Pale Moon pre XP - lenže Pale Moon for Windows XP by Matt A. Tobin ukazuje chybu..
Našiel som stránku
prehliadače pre XP
ktorý by ste odporučili, dá sa sem prípadne hodiť overený link?
Aukro.cz mi už nejde ani na Opere 36, ale na tom MyPal ide, takže asi ten.
Prehliadač UR
K-Meleon
Midori
Pale Moon -žiaľ mi nejde mi nainštalovať
Maxthon 5
Neviem ktoré sú z toho dobré či spoľahlivé, tak chcem skúsiť K-Meleon
aby som to nedovrzal hneď skraja -ktorým linkom tam stiahnem potrebný aktuálny súbor?
K-Meleon používám v případech, kdy ostatní selžou. Je to velký svéráz, ovládání je trochu neintuitivní (třeba manipulace s panely), ale z principu je mi sympatický. Ze stejné stránky se dá taky stáhnout AdBlock plugin.
Nedávno překopávali engine (starší Gecko, novější Goanna) a nevidím jasně, které systémy co podporuje, takže kdyby to na xp nechtělo běhat, zkus i starší verzi enginu, ke stažení přímo ze Sourceforge tady.
Otvoriť mypal-lang-cs-28.13.0.xpi v MyPal (stačí ho pretiahnuť myšou do okna prehliadača), dať inštalovať.
Potom zmeniť jazyk takto:
Prejsť na adresu about:config
Cez search vyhľadať: general.useragent.local
Zmeniť en-US na cs
Reštartovať prehliadač.
Nemám to odskúšané, ale snáď to funguje, keď to píšu.
- maxijaroslav
Zde moje poznamky (nejen) k prohlizecum pro XP:
http://rayer.g6.cz/os/os.htm#XPUPDATE
Jeste jsem zkousel Extreme Explorer 360, tu ruskou ocistenou verzi, ale jen na test, neduveruju tomu uplne.