Nikon D3500
Moderátor: Moderátoři
S tým histogramom máš pravdu .
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
alj píše: Osobně bych se zamyslel při uvedeném finančním limitu, zda nekoupit z druhé ruky zachovalý Nikon D90. Je určitě o level výše.
Alebo D7000 , to už má aj lepšie video ak sa chce uberať aj tou to cestou ...
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
D90 se dnes sežene kolem čtyř, pěti tisíc. Jo - ještě jednu výhodu to má, dá se na to dát originální battery pack s vertikální spouští. Super věc.
Jenže - kupovat foťák s neznámou historií jako dárek je trochu risk. Pro sebe, proč ne.
Objektiv mám Nikkor 16-85mm a to je super sklo. Velice dobrý rozsah (35EQ 24-127mm) a kvalitativně je o parník před plastovým seťákem; ten ale není vyložený průser, to zas ne. Ale je to prostě seťák...
- reklamacie
- reklamacie
Nikon D80 (a D90 pravděpodobně také) obsahuje nepěkné kurvítko.Hubert_79 píše:Nikon D90
youtu.be /6XZJEO4FgYQ
Hluboko uvnitř je plastové ozubené kolečko ke kterému je přidělaný plíšek s kontakty.
Časem se urve, je potřeba vyvrtat dirku a přišroubovat.
Nejtěžší je sehnat tak úzký šroubek.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Třeba Minolty Dynax 5D a 7D z prvních sérií měly chybu, kdy po zapnutí z delší nečinnosti (i pár dní) se to zaseklo a nic nevyfotilo. Pak stačilo vypnout/zapnout a mohl jsi fotit klidně celý den. Zdarma (i po záruce) to opravovali, následně i v Sony servisech. Pozdější série už to neměly. Mám tři Dynaxy 5D (všechny koupené z druhé ruky) a touto chybou trpí jen jeden.
(Původně jsem chtěl napsat, že bych se nedivil, kdyby to ta D3500 měla taky.)
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)