Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:V tom obdobi sa aj objavilo toto ostrasne rozlozenie klaves nad sipkami.
Co máš na mysli? Ty tlačítka Power, Sleep a Wake Up? Nemám je moc rád, když to člověk omylem zmáčkne, tak si uspí nebo vypne počítač... Kdysi ty tlačítka byly v módě, ale posledních snad 14 let už je výrobci nepoužívají.
rnbw píše:To je pravda, pred XP vyzeralo logo na klavese inak.
Taky tu mám plecháčka klábesnici. Měla DIN tak jsem ho přepájel na PS2. Voknoklávesy tam ještě nejsou. Odezva na úder do klávesy proti těm dnešním srač koidům je naprosto suprová. Tohle píšu na Chicony KB-9810. Mám ji už strašně dlouho, možná 20 let. Divný je, že mi vyskočila i na Alzákovi jako že se už nevyrábí. Asi byla v prodeji hrozně dlouho.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
(edit: oprava linku, díky za echo)
Napr. YES z r.1974 Hi-Fi Klub stál 80, ale napr. Beach boys z r. 1970 (?) stál asi 60kčs (nemám ho po ruke, je u bráchu, ale viem, že tam bola nejaká taká divná cena).
Pre ,,neznalých": cena LP sa na etikete udávala vpravo , pod číslom nahrávky. Až časom sa tam udávala aj mena ,,Kčs"
Pri druhej rozprávke som si pripomenul, že cena sa značila aj písmenom.
Napr ,,H" bola cena 44 Kčs. (Teraz na rýchlo som si to pozrel a potvrdil: Olympic - Jedeme,jedeme, jedeme 1971.)
Tiež som teraz narazil na jednu ,,srandu". Naši interpréti mali väčšinou cenu 44Kčs. A teraz som vytiahol Mišíka ETC r. 1976 a tam aj s menou svieti Kčs 60.-
Zajímavější je to o to, že zde uvádějí oficiální spuštění výroby až 1989: https://www.ceskatelevize.cz/porady/109 ... 1547461689Hubert_79 píše:Rok 1987, tak to bude fakt jeden z prvních u nás vylisovaných titulů...
ten odkaz máš blbě, místo https tam máš jen ttps
Že by jely Loděnice poměrně dlouhou dobu v nějakém poloprovozu, nebo si to Supraphon nechal vylisovat jinde?
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Nebo nějaká zkušební ověřovací série? Každopádně i na disku (nejen na obalu) je psáno MADE IN CZECHOSLOVAKIA.