STK 4181
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
STK 4181
Jo a ještě mi připadne žertovné, že uvedený brouk má 2x 30W a na zesilovači PIONEER A229 je zezadu 330W...
J.Fiala
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Jinak pouzdro má na šířku 64 mm a je výrazně menší než u toho původního švábu, přestože by to měla být přímá náhrada. Datasheetu od Sanya ten rozměr ale odpovídá.
Jmenovitý výkon je 2x 45 W do 8 ohm, ne 30.
Jinak se hybridů z AME neboj, mám s nimi jen dobré zkušenosti.
Stejně tak se zadařilo třeba v UTsource, ale u UT jsem bral jenom 2x a byly to poměrně "nové" modely /4148XI a 4050V/, takže to klidně mohly být /vzhledem k ceně/ i někde skoupené NOS origoše.
V AME jsem se s tímto sortimentem nikdy nespálil.
Stejně tak, jsem v AME vždy dostal výborné válcové axiální "emitoráky", tj. drátové odpory desetin ohmu. Komplet řady od asi 3W do 7W, které jinde neměli ani smykem a nebyly ani drahé.
4,50,- Kč za tmelený drátový 5% odpor 0R33-3W, pod tmelem viditelný přivařený dráty jak noha, to je cena tak akorát.
Trojnásobek jako jinde, to je už zlodějna i za Vitrohm či Vishay. Vishay sice vedou taky, ale 13,-Kč jim za jeden 3W odpor nedám.
Kór když vím, že se jinde dá Vishay a kostkový červený Vitrohm koupit za míň, než půlku. AME to nabízí zřejmě pro servisáky, co opravují nějaký snobárny.
Zelené 3W Jsou výborné, nakoupil jsem zásobičky. Není to ta nejsračkovější řada s chlupem pod tmelem, co běžně prodávají v bastlkrámech.
V AME vědí, že to zboží prodávají servisákům a že to musí jak fungovat, tak držet..
Polepšili se opravdu hodně, kdyby měli připomínkový web, nebo vzkazovník, poslal bych jim tam palec hore.
- jardafiala
Tak tohle je ta podivnost namalovaná v servisním manuálu, nějaxemito zdálo divný. Jinak dík za info, to jsem potřeboval vědít. Ještě možná jeden dotaz - jak lze předpokládat že je dimenzované trafo (ještě to není doma takže okometricky to neuhodnu) 60VA, nebo 100VA? Je označené ATS1338 a jištěné 1,25A.
J.Fiala