GME eshop

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hubert_79 »

No jo, stane se :oops:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Osmdesat

#17 Příspěvek od Osmdesat »

Nevím, jak někteří tady, ale já tam vidím dopravce minimálně 4, včetně ČP.
https://www.gme.cz/zpusob-doruceni-text-140-text-140
A smlouvu s dopravcem mají i menší subjekty než Chobotošop.
Smlouva s ČP, i kdyby člověk nedostal žádnou výraznou slevu, má své výhody v datovém podání a rychlém odbavení buď svozem, nebo předáním balíků "zadním vchodem" na pobočce, bez fronty. A pokud je pravda, že chodí stát s balíky do fronty, pak je to horší než lež.

Ale protože tam PPL mají uvedeno na prvním místě a několikrát a nadto mu chlápek nalhal, že jedině PPL, dá se čekat, že s nimi má PPL nějakou citovou spřízněnost :D

Ať se tazatel odvolá na to, že na webu nabízejí i jiné dopravce, tak ať fungují podle toho, co deklarují a nevykládají pohádky.
Sadra17

#18 Příspěvek od Sadra17 »

rnbw píše:Do GME chodim len osobne, ak nieco potrebujem rychlo a nahodou to tam maju. Inak TME - da sa vybral bud lacna doprava (bolo to povodne do 2 pracovnych dni, teraz do 4) alebo draha, ktora by mala prist na druhy pracovny den.

ale v praxi mi i ta levná přišla druhý den po odeslání :lol:
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

Na zaciatku, ked to zaviedli, sa mi to stalo tiez. Ale uz si davaju pozor a chodi to neskor.
rnbw

#20 Příspěvek od rnbw »

V stredu som bol v GME kupit nejake veci - predtym som si preveril, ci su na sklade. O jednej ma presvedcili, ze ju nemaju na sklade vraj ani podla systemu. Dosiel som domov, pozrel na web - 2 kusy na sklade...

Nechcem sa tam s nimi natahovat, tak som to objednal cez e-shop s osobnym odberom. Som zvedavy, ci to bude este tento mesiac (na sklade e-shopu to je)...
warp

#21 Příspěvek od warp »

V GME se mi už několikrát stalo že dle WEBu měl být na prodejně Praha 1kus, když jsem tam přišel a řekl co chci, tak chvíli hledal, několikrát se díval do kasy, divil se tomu a nakonec oznámil že zkrátka nemají. Občas v tom mají holt bordel (sklad prodejny a WEBu asi není zcela synchronizován)
rnbw

#22 Příspěvek od rnbw »

Problem byva v synchronizacii s realnym stavom - takze ked je podla systemu stav skladu 1 kus, je riziko, ze realne ten kus nenajdu.

Myslim, ze v mojom pripade urobil predavac prekep pri zadavani PC a ukazalo mu to iny tovar, ktory skutocne nemali.
Mysteri

#23 Příspěvek od Mysteri »

Asi OT: Tiež sa mi stalo v menších Potravinách, že pri pokladni jej pri oskenovaní tovaru čosi píplo a mi povedala, že mi to nemôže predať, lebo systém jej vyhodnotil, že to už nemajú...,. :lol: A predsa bomznem: Bola to COOP Jednota....
Kremik

#24 Příspěvek od Kremik »

V Hadexu to samé, jakési STK, prý nemají, v nabídce bylo pořád. Někdy po půl roce jsem tam byl znovu, zase ho chtěl, a opět - nemají. Vždycky si toho všimnu až doma :)
Teď už jsem tam dlouho nebyl...
V Decathlonu jsem držel jednu věc v ruce, a prodavačka mi tvrdila, že ji nemají :D
Prej "Vždyť sám vidíte, že jsou vyprodané." :lol:
Nakonec si zavolala na pomoc jiného prodavače a věc jsem dostal ještě se slevou :-)
workhard
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od workhard »

Jsi to měl dostat zadarmo, když to nemají, tak jim to nemůže chybět ;)
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od ZdenekHQ »

No, ta situace, kdy prodavač drží fyzicky v ruce součástku, která v systému je ve stavu "nula" jsem taky zažil. On to nedokáže naúčtovat, leda zákazníka zná a pak mu to vrazí do ruky a tváří se, že na stropě letí ufon. Stav skladu se tím nezmění.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
warp

#27 Příspěvek od warp »

Zdeňku, taky jse i toto (možná v GESu) zažil, jelikož jsem přesný doklad nepotřeboval, tak mi to prodali jako "pultové zboží/výprodej". Jak si to pak vyřeší je jejich věc.
rnbw

#28 Příspěvek od rnbw »

Po tyzdni(!) prisiel mail, ze cast objednavky je pripravena na prevzatie. Samozrejme, chyba tam ta hlavna polozka...zo skladu v predajni zmizla, ale centralny sklad e-shopu ukazuje 9 kusov.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od ZdenekHQ »

V GES jsem to kdysi řešil tak, že jsem poslal objednávku na prodejnu, holky to nachystaly, co nebylo, to stáhly z jiných prodejen. Jenže tam pak musel někdo zajet a vyzvednout to, což býval problém. Pak jsem musel za ex platit pokuty za parkování a kdoví, co ještě. A samozřejmě hlídat dítě, u toho se moc práce udělat nedalo.

Ale zase jsem věděl, co není a dala se vybrat náhrada.

Pak tam nastoupila nějaká mladá nadějná generace prodavačů a začaly problémy.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“