S: Přístrojové krabice plechové.
Moderátor: Moderátoři
S: Přístrojové krabice plechové.
KK12-230 a KK15-230.
Neznáte někdo jiného výrobce-prodejce těhle,nebo podobných plechových krabic?
Rozměry:
KK12 234mm x 124mm x 217mm
KK15 235mm x 154mm x 177mm
Bedny dvoudílné s vrchním kšiltem.
Našel jsem všude doprodej s odkazem na EZK.
Jedná se o 12ks.
jirka5 píše:Jj, moc pěkné škatule...
Co na tom vidite pekneho? Vypada to naprosto priserne. Vzdyt jsou to jen dva ohle plechy, design pripomina samo-domo vyrobu osmdesatych let minuleho stoleti. Se nedivim, ze vetsina amaterskych konstrukci vypada tak jak vypada. Ja i kdyz delam neco pro sebe do dilny, pouzivam skrinky v tomhle stylu https://www.bopla.de/en/enclosure-techn ... rtego.html
Je tam o neco vyssi cena, ale na design ala Diametral bych se dnes uz asi nevydrzel divat
sinclair píše:Co se pamatuju, tak to tady Bopla už zkoušeli, ale brzy toho nechali.
Nic tak výjimečného na tom nevidět. Za ty ceny je to tady neprodejný.
Porad tady fnukas jak te valcuje levna cinska konkurence a jake to jsou podle tebe smejdy, ale kdyz doporucim evropsky vyrobek ktery delaji delnici za evropske mzdy, tak je neprodejny
Mas to trochu domotane
- jirka5
Prohlížel jsem si stránky Diametral, ale nic hrozného na jejich výrobcích nevidím. Nicméně uznávám, že každý má právo na svůj názor.
To sinclair: Krabičky Bopla stále nabízí firma Eling Bohemia z Uherského Hradiště a nezdá se, že by jejich stránky byly neudržované nebo neaktuální. Ceníky tam sice nemají, ale stačí kouknout na nabídku od TME nebo od Conráda, abych viděl, že to není nic pro mě.