JLCPCB - zkoušel někdo objednávat tišťáky?
Moderátor: Moderátoři
Poslední příslěvek jsem psal dřív, než jsem si přečet odpověď od PotPalo. Dík. Koncovky souborů už chápu.
Jen abych měl jistotu. Všechny soubory se můžou jmenovat stejně a liší se koncovkama? Příklad buffer.cmp buffer.sol buffer.stc atd.
Ale teď druhá část otázky. Chybí tam osmý soubor. Do kterého souboru patří vrstva 20 Dimension a do kterého vrstva 45 Holes (neprokovené otvory)
EDIT: koukam, ze by na tohle sel pouzit i OHSpark, kdyby se to vnutilo jako 4-vrstva, 2$ za sq.inch by slo, ale to postovny zdarma na 5-10 tydnu je kapanek dlouhy...
Jinak kdyz sem delal vice desek, tak sem si udelal panelizaci sam, nechal sem mezi deskama cca 1mm mezeru a pak si to rozrezal sam Dremelkou-brusnym kotouckem. Jen me upozornili, ze je tam vic designu a ze to nebudou delit, ale zadny priplatek nebyl.
BTW PotPalo, co si to vyrabel za PCI kartu?
Jeste mi daval kolega tip ohledne toho cleni, ze v moznostech dopravy je varianta DDP - Pre-pay customs duties & taxes(DDP) k DHLku a snailposte, ktera by mela krejt ty celni vylohy. Jemu poslali nakou zakazku za 40$ s touhle volbou nemusel nic resit. Ten priplatek cca 6$ je teda lepsi nez 350Kc u toho Fedexu...