felda píše:Na slovenské programy stačí zadať ručné ladenie
Intelsat 1002
frekv. 12399
pol. H
S.R 28000
FEC 7/8
To všetko Uložiť, a potom vyhľadať
No myslim, ze takto by to asi neslo. Namiesto Intelast 1002 by tam mal byt Thor.
Moderátor: Moderátoři
Lepo píše:Zdravím, mám DIGI TV a zatím jsme spokojeni. Kámoš ho má také a tvrdí, že mu při instalaci nějakým kódem pustili několik dalších volných stanic a skutečně jsem viděl, že mu jdou další jiné než mě. JE TO MOŽNÉ? Konvertor, přijímač i platby má stejné jako já. Moc děkuji za info, třeba i privátní zprávou.
jano2 píše:Myslim ,že tam ma dva tunery,vstupne jednotki,každa je na svoj kabel pripojena na antenu.Skontroluj to pripojenie,či jevporiadku.Vyskušaj prehodit navzajom tie kox.kable.
jano2 píše:Ak maš priimač z dvoma vstupmi,tak su tam dva vstupne diely a hlavička je tiež dvojita.Tak že možeš nezavisle sledovat na dvoch TV rozne programy.Je tam aj dvojite vedenie koax.kablu a tie skus prehodit navzajom,tym zistiš ,či nie je vadna hlavička ,alebo jeden zo vtupov.
paprika007 píše:neprehodil náhodou karty medzi sebou?alebo ešte jedna vec -skontroluj či sú karty správne zasunuté! každý tuner v hyundayi je párovaný s jednou kartou! čau pokial tí idu čt24 -to ide i bez karty,satelit je v poriadku,skus ho ešte vytiahnuť z eletriky a počkaj minutu a potom ho zapni ,niekedy to pomože-čau.