Nejde prodat auto za polovinu -proč?
Moderátor: Moderátoři
Jinak fandím všem, co nejezdí ve škodovkách ! Těch jsme si užili dost za sociku !
rnbw píše:Teraz sa auta velmi nepredavaju. Mnoho ludi nema peniaze.
ano? robim pre automobilky, PSA ide do roboty medzi sviatkami a my sme dostali extra odmeny za hospodarsky vysledok (boli sme cca 2 mesiace doma koli korone).
ale tiez by ma zaujimalo ci tych 800 aut denne , jedneho typu , sypu do mora alebo kde to davaju
odhadom sa na SK vyrobi 3 000 (asi ovela viac) aut denne, myslis ze to stoji na parkoviskach?
a na škodovky a VW mi nesahajte
1. je vidiet ze sa mam este vela co ucit. automobilka posle ludi do roboty , cez sviatky, len aby vyrobili auta ktore zaplnia letiskove plochy - nerozumiem ľuďom , je to možne
2. prevazne dostavam auta v cenovej relacii ktoru su ako tak mozem dovolit , alebo nizsej. Ked na koncernovke vpohode prelistujes menu a kadejakom inom sa ti po....te koliesko šmyka a musiš sledovať o kolko sa to uz pretocilo (a tych veci je habadej) tak potom piš
samozrejme potom porovnavat kto viac € pokur.il motor , to je uz ina debata , momentalne hodnotim posed a ovladanie
Tak si raději kup Mitsubishi AXN r.v. 2015 za babkujjilek píše:... Já mám Grand Vitaru V6 r.v. 2000 na benzin a v servisu mi opakovaně říkají, že stále stojí za to ji udržovat. Ale také se mi o ni starají.
MetalGod píše:1) O letištích, kde se skladujou nový, ovšem neprodejný auta, asi nevíš, co?
Ono to s nově vyrobenými auty bude asi jinak.
Výrobce má dlouhodobé smlouvy o dodávkách množství vozů prodejcům. Ty smlouvy musí plnit, jinak jsou z toho sankce. No a pokud se smlouvy dohodou nezmění, tak platí dál krize nekrize. Pak to ods€rou prodejci, nebudou mít na zaplacení (s dlouhou lhůtou splatnosti) faktur a zkrachují. Potom teprve skrachují výrobci.
(Jo, není to nic osobního)
dvorak píše:Jinak fandím všem, co nejezdí ve škodovkách ! Těch jsme si užili dost za sociku !
Ona Škodovka je na tom právě docela dobře. Pro myslíš, že ji chce VW degradovat na úroveň Dacie? Protože Škodovky se prodávaj i v Německu víc než VW.
Je pravda že Škodovky vypadaj všechny stejně, jakoby už nebyl nápad na novou karoserii. Jestli jede Octa, Sup, Rapid nebo Fajda je na dálku, z předu nebo ze zadu problém na první pohled rozeznat.