EKKAR píše:... znovu dovyvážit. Kdo nečuní stejně, nedokáže ocenit ten náhlej klid bez vibrací od kol po nasazení takhle dovyváženejch kol.
Ja viem oceniť vyváženie kolies

Keď som bol ešte HRDÝ majiteľ OLTCITA, tak sa mi stalo, že som v pneuservise v Dubnici kúpil gumy a v cene mala byť aj ich výmena. Až keď som zaplatil a mi ich začali prezúvať, (staré gumy už boli zhodené z diskov...) tak pán mi povedal: Ale vyvážiť si ich musíte ísť dať do Trenčína, lebo mi tu nemáme nástavec na vyvažovačke pre vaše kolesá. (OLTCIT mal totiž v disku pre skrutky tri ďúry) Som mal chuť ho zabiť. Ale ešte väčšia chuť na vraždu toho dementa a celého ansámblu toho pneuservisu ma chytala po ceste z Dubnice do Trenčína (cca 12km) To auto vozilo zo strany na stranu už pri rýchlosti 50km/hoď. V TN som samozrejme musel platiť opätovné zhodenie a nahodenie kolies + vyváženie. Čiže ,,Dubnická" akcia sa mi predražila. Pri tom, tí dementi na Zväzarme v Dubnici videli, že som tam s Oltcitom a ten ,,motocyklový" rozmer gúm tiež bol jasný.... A to ešte nezabudnem na ich pomocníka, takého malého 145cm škrčka, pohybujúceho sa okolo vtedajších miestnych ,,mafistov", ako čumel na tú holú prednú nápravu bez kolies. Obchádzal, očumoval a: Boha, to nemá predné brzdy?! Kto vie, tak vie, kto nevie, nech si vygooglí, kde mal Oltcit predné brzdy...