Zdravím
Ani nevím jestli píši do správné sekce.Používám tento Gps Tracker Tk102 v autě ve kterém jezdí rodinný příslušník (manželka to není) .Vznikla potřeba rychlá výměna baterie která je nabytá za vybitou.Našel jsem asi odpovídající viz příloha.Mám i nabíječku s aukra Nabíječka Li-On lithiových článků (5V / 1A) viz příloha mohu to tím nabíjet? respektive jestli tu baterii neodělám slabým nebo silným nabíjecím proudem díky
Jaky máte názor na tento eshop ?https://www.baterie-pro.cz
Ano tímto modulem baterie nabíjet lze. Ale:
Tyhle moduly mají nastavený nabíjecí proud 1 A a to na tuhle baterku moc. Optimální nabíjecí proud je do 450 mA. Na modulu je potřeba najít rezistor připojený v vývodu 2 IO. Má odpor 1,2k (označení 122) a vyměnit ho za odpor 2,7k. Původní SMD je ve velikosti 0603, ale mám vyzkoušeno, že 0805 se tam vejde.
Lze použít levnější modul bez ochranného obvodu - ochranný obvod je u tohodle typu baterií součástí baterie
P.S. Ta baterka, je nápadně podobná baterce do Nokie
Úprava toho modulu by byla nejlepší ale ne u mně k zledem mému zraku který jsem si poničil soustavným zíráním na monitor která říká moje matka a já jí musím bohužel dát za pravdu , nevíš o nějaké nabíječce která toto splňuje? díky