Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:až vy v Práglu und nejbližším okolí zase budete potvrzovat platnost rovnice -1 + 2 = 3 (pro neseznámený: je to matematická funkce vyjadřující situaci, kdy teplota klesající na jeden stupeň pod nulou a k tomu napadnutý dva cenťáky sněhu způsobí Pražákům tři prdele problémů).
Vzhledem k tomu, že jsi to sem vložil asi osmdesátkrát, nejspíš nebude nikdo neseznámený. Ale aby to bylo ještě otřepanější a "vtipnější", příště to doplň citací udavačovy písně Ladovská zima
Jinak námraza na autech se u nás samozřejmě vyskytuje taky. Nevím, co je na ni v listopadu divného.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše: tři až čtyři jsou potřeba na pardubičáky nebo hradečáky
Nemel, mě nejdou otevřít vjezdový vrata až když napadne víc než 15 cm, to je pak Aprimatik při pluhování (otvírání) neutáhne.
Soused naproti má odjížděčku do strany, tomu ty 3-4 cm stačej, jak mu zamrzne hřeben, tak vrata vykolejí, urvou horní vedení a to je pak rachot když spadnou na zem.
Naposled tu hodně sněhu napadlo v únoru před 10 lety, to jsem ten kousek od garáže k vratům prohazoval metrovou návěj půl dne. A ulici vyváželi TS Avií a Bobkem celej tejden. Však jsi tu byl a tak vzdálenosti asi pamatuješ.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ty taky nejseš žádnej pořádnej hradečák, o pardubičákovi ani nemluvím - ty jseš normální a poctivej venkovan, kterej na mokrým bílým svinstvu umí jezdit a když už to nejde, nebojí se hopnout do ruky lopatu. Já mluvím o těch městskejch zmlsancích, co když nemají cestu vysolenou úplně do holýho mokra, tak nasazujou sněhový řetězy ...Celeron píše:EKKAR píše: tři až čtyři jsou potřeba na pardubičáky nebo hradečáky
Nemel, mě nejdou otevřít vjezdový vrata až když napadne víc než 15 cm, ....
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Toť vše, co k tomuto tématu mohu (a chci) říkat; tak si ušetři klávesnici na další špalek vo hovně.