Blaupunkt 32/147I-GB-5B-FHBKU-EU
Moderátor: Moderátoři
Blaupunkt 32/147I-GB-5B-FHBKU-EU
Televize při stisku STANDBY jen na chvilku přešla z červené na modrou a po několika sekundách zase zpět.
Hledal jsem podle šasi a něco jsem našel, ale neshodoval se displej. Po jeho použití TV sice ožila - po stisku STANDBY se už krom přechodu na modrou rozsvítí i podsvit a přes SCART jde zvuk, ale samozřejmě úplně bez obrazu.
Tak jsem hledal dál a našel jsem soubor s názvem "25Q32balu" ze dne 9.1.2018 19:51 s popisem:
Marka: Blaupunkt
Model 32 / 147I-GB-5B-FHBKU EU-
okvir TP.MSD309.BP85
matriks 32H2F HD LVF320SSDX V1 E1
memorija UF11. 25Q32
Radi i model 32 / 147I-GB-5B-HBKUP-EU
s matricom LVF320SSDX E2 V1.
Provjereno
Ale po vypálení do paměti televize nedělá nic, ani nerozsvítí LED. Paměť jsem znovu vypájel, přečetl a ověřil že jsem obsah vypálil správně.
Předem děkuji.
elektrotanya
Zatím jsem vylučovací metodou zjistil, že pokud není vadný panel i v té druhé televizi, je problém v základní desce nebo v nahraném FW. V následujících dnech zkusím najít a přehrát FW i v té lehlé desce druhé TV.
Zjištěno následující:
Oba výše uvedené modely mají sice stejný typ desky, ale jak jsem psal:
- každá má jiný konektor pro podsvícení
- jinak zapojený konektor pro tlačítka s IR čidlem a diodou (při záměně nefunguje ani IR čidlo)
Po nahrání FW pro model B32K141TCFHD do obou desek se rozehrály obě dvě - jen u toho modelu 147 fungují pouze 3 klávesy (STNABY, VOL+ a tuším CH-). přes DO samozřejmě vše normálně.
Ten správný a fungující FW pro oba modely je ke stažení zde:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3533716.html