Podsvícená klávesnice
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Podsvícená klávesnice
okrem velkeho znaku hore na klavesnici ktory treba prelepit aby velmi nerusil podsvietenim, je docela fajn. Mylsim ze sa da menit intenzita a farba (len som uz zabudol ako), len cenovo je to asi trosku inde ako ta markoniho
co sa tyka samotneho podsvietenia, fakt musia svietit iba pismenka, vsetko naviac je proste rušive.
- ja mam pod policou na ktorej je monitor , prilepene dve CCFL z nejakeho mini displeja , svetla je z toho az az ale na tuto klavesnicu je lepsie vidiet s jej podsvietenimjirkati píše:mám za klávesnicí malinkou, nahoru dobře odstíněnou lampičku
rnbw píše:Ktora klavesnica ma dobre urobene podsvietenie?
Napr. pri notebookoch HP to nie je dobre. Svetlo presvita pod klavesami rovno do oci.
To chce videt na vlastni oci. Ja uz vicemene vsude vsude pouzivam mechanicke klavesnice v cenove relaci kolem 4k a tam s tim nebyva problem, ale to se da asi ocekavat. Ale mam i jedniu levnou foliovou https://www.czc.cz/trust-gxt-280-led-il ... 98/produkt kde i v uplne tme vidis jen svitici symboly a naprosto zadne svetlo kolem tlacitek.
jirkati píše: a skončil jsem s klávesnicí se žlutými klávesami a černým popisem bez podsvícení. Světlo od monitoru stačí pro běžné psaní i při úplné tmě v místnosti
Přesně tak, je prasárna když designér navrhne černý ntb s černýma klávesama a popisem tmavošedo-stříbrnou, oči v protisvětle od displeje vidí hovno.
Měl jsem Fujitsu s pozitivní klávesnicí (černý text na hodně světlešedých hmatníkách), viditelné vždycky.