Anténa v navigaci
Moderátor: Moderátoři
Anténa v navigaci
jiank tyhle antény stojí kolem 20 Kč, tak nevím, jestli se vyplatí je vyrábět.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Za zkoušku by to stálo.
Já osobně mám někde dvě navigace Garmin, ve kterých nějaké takové antény jsou, ale když ty bydlíš trochu daleko od Brna.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
mám tady malý dron se stížností na výpadky GPS.
Ta keramika je asi opravdu velmi výhodná,
když to dali i tam, kde se zápasí o každý gram.
Pásek se dá udělat mnohem lehčí.
Pájecí bod uprostřed keramiky se dotýká plastového krytu.
Je i trochu obroušený od vibrací. Je možné, že by to snížilo citlivost?
Děkuji, pepper
Pokud není keramika prasklá, nebo není na pájecím bodu studeňák, tak bych problémy hledal spíš v aktivní části, ne v anténě.
Tomu by i napovídaly problémy s výpadky - poškozená anténa by se spíš projevila nižší citlivostí.
A kutilmile - nelituju tě
mi-ro píše: Nezdálo se mi, jak dlouho nabíhá, hledá signál.
Jak je to starý? Nemá to ten samej problém počítadla týdnů jako starý navigace? Mě po tý změně v dubnu před dvěma lety starej TomTom One XL taky strašně dlouho načítal družice a nikdy jich nechytl víc než tři. Před tím chytal běžně 6-7 družic a po zapnutí se chytil za cca 1-2 minuty.
Nyní mám TomTom Go Premium a ten se chytá než vyjedu s autem na ulici, cca 15 sekund. A proti starýmu jede i v baráku do 2 metrů od okna.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!